Çözüldü ItemsAdder "data" klasörü oluşmuyor ve sadece 7 eşya yükleniyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sacrox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sacrox

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
sacrox
Merhaba, başlıkta da belirttiğim üzere ItemsAdder eklentisi data klasörünü oluşturmuyor, /iazip yazınca output diye bir klasör oluşuyor, onu DropBoxa aktarınca ve reload atınca da sadece 7 eşya oluşuyor. Zaten fotoğraf koyacağım. Yardımcı olur musunuz?

1677252916615.png
Gelen eşyalar bunlar.

İtemsAdder son sürüm default paketi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer orijinal ItemsAdder kullanıyorsan sıkıntı olmadan buradan kullanabilirsin, belli bir sürümden sonra default paketi otomatik yüklememeye başladı bende sebebini bilmiyorum :D

Başka bir sorun varsa veya sıkıntı bu değilse lütfen yaz yardımcı olabilirim itemsadder konusunda

İtemsAdder son sürüm default paketi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer orijinal ItemsAdder kullanıyorsan sıkıntı olmadan buradan kullanabilirsin, belli bir sürümden sonra default paketi otomatik yüklememeye başladı bende sebebini bilmiyorum :D

Başka bir sorun varsa veya sıkıntı bu değilse lütfen yaz yardımcı olabilirim itemsadder konusunda
Paketi yükledim ve oldu, fakat bazı textureler hala yüklenmedi. (Orjinal bu arada eklenti) Yani şöyle oldu:

1677263455808.png

Itemsadder'in yeni sürümlerinde artık data klasörü yerine contents klasörü oluşuyor ve tüm içerikler oradan çalışıyor. Daha detaylı anlatmak isterdim ama uzun sürer bayağı o yüzden wiki sayfasını bırakıp oradan kontrol sağlayabilirsin.
> buraya tıklayarak gerekli sayfaya ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl