Çözüldü ITEMSADDER DATA -> CONTENTS ÇEVİRME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whysoserious

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
WhySoSeris2212

Discord:

WhySoSeris2212

data yı nasıl contentse çevirebilirim?

Ne yapmak istediğinizi ben bile anlayamadım, ne yapmak ne istiyorsunuz?

data yı nasıl contentse çevirebilirim?
Minecraft sunucusunda kullanılan ItemsAdder eklentisinde, "data" dosyasını "contents" formatına çevirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. ItemsAdder'ın Çalışma Yapısını Anlama

• data klasörü: ItemsAdder'ın eski sistemde kullandığı yapıdır.

• contents klasörü: Yeni sistemde kullanılan, modüler yapıya sahip daha temiz bir düzenlemeyi destekler.
ItemsAdder'ın 3.0 ve üstü sürümleri artık contents klasörünü kullanmaktadır ve verilerinizi manuel olarak veya otomatik bir şekilde bu yeni formata çevirebilirsiniz.

2. Otomatik Dönüştürme Yöntemi

ItemsAdder, data klasöründeki içerikleri otomatik olarak contents klasörüne dönüştürmek için bir araç sunar.

Adımlar:​

1. Sunucuyu Duraklatın: Sunucuyu kapatın veya durdurun.

2. ItemsAdder Komutunu Kullanın: Sunucu terminalinde veya Minecraft'ta admin olarak şu komutu çalıştırın:
    Kod:
    /iazip
    Bu komut, tüm data dosyalarını optimize eder ve gerekiyorsa yeni contents formatına dönüştürür.

3. Sunucuyu Yeniden Başlatın: Komut tamamlandığında sunucuyu yeniden başlatın ve contents klasöründe içeriklerin düzenlenmiş olduğunu kontrol edin.

4 Dönüşümden Sonra Kontrol

• Sunucuyu başlatın ve konsolda herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin.

• Oyunda /ia komutunu kullanarak içeriklerin düzgün yüklendiğinden emin olun.

Eğer herhangi bir sorun yaşarsanız, ItemsAdder belgelerini veya topluluk forumların inceleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl