Çözüldü İtemsadder da görselleri scoreboarda eklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KIZIL MC

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
KIZILMC

Discord:

KIZILMC

Benim KIZILMC adında bir sunucum var ve sunucumda ItemsAdder kurulu. Versiyon 1.21.4. Rank ikonları var ve çalışıyor. Benim bir görselim var ve bunu scoreboarda tek satırda değil de böyle büyükçe gözükmesini (belki 4-6 satır) istiyorum diğer sunucularda da gördüm ama nasıl yapıldığını ne itemsadder sayfasında ne de forumlarda bulabildim. Ayrıca bu esc menüler fln nasıl yapılıyor onu da söylerseniz memnun olurum. Özellikle pluginerler ve sunucu sahipleri , yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

İtemsadder orjinal olduğuna dair satın aldığınız sayfadan indirme butonu yazılı olan tam bir ekran görüntüsü iletirmisiniz. Bugünün tarihi ve saati ile birlikte olmalıdır.

Benim KIZILMC adında bir sunucum var ve sunucumda ItemsAdder kurulu. Versiyon 1.21.4. Rank ikonları var ve çalışıyor. Benim bir görselim var ve bunu scoreboarda tek satırda değil de böyle büyükçe gözükmesini (belki 4-6 satır) istiyorum diğer sunucularda da gördüm ama nasıl yapıldığını ne itemsadder sayfasında ne de forumlarda bulabildim. Ayrıca bu esc menüler fln nasıl yapılıyor onu da söylerseniz memnun olurum. Özellikle pluginerler ve sunucu sahipleri , yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Itemsader için yapılmış olan Esc menü packlerini incelerseniz sizin için daha pratik olur. Resim boyutu ayarlaması için aşağıda vereceğim konu linki sizin için faydalı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl