- Elmaslar
- 190
- Minecraft
- UrfaKebab
Discord:
paysaae
paysaae
Hocam modelleri yükleyip direkt olarak crazycrates ile cc set ile bloğa bakarak sandığı kasaya çevirirsiniz ya da özelBir paket geliştiriyorum pakete custom texture kasa eklemek bilgim yok bu konu hakkında bilgisi olan veya hazır kasa örneği dosyası varsa bana iletebilirmi
paysaae
Hocam sorun modelleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biraz eskide kaldım galiba en son yaptığımda items_pack vardı contents diye bir sisteme geçmişler ondan kaynaklı ztn elinde örnek dosya olan varsa iletebilir mi dedimHocam modelleri yükleyip direkt olarak crazycrates ile cc set ile bloğa bakarak sandığı kasaya çevirirsiniz ya da özel
AquaticCrates eklentisini kullanabilirsiniz ama ücretlidir bilginize
piiecat
contents/crates(bu ismi ben koydum) klasörleri olusturunHocam sorun modelleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biraz eskide kaldım galiba en son yaptığımda items_pack vardı contents diye bir sisteme geçmişler ondan kaynaklı ztn elinde örnek dosya olan varsa iletebilir mi dedim
info:
namespace: crates
items:
siyah_sandik:
display_name: "&fsiyah_sandik"
permission: crates
resource:
material: chest
generate: false
model_path: item/sandik/crates/siyah_sandik
behaviours:
furniture:
small_hitbox: false
solid: false
fixed_rotation: true
gravity: false
Hocam şimdi şöyle kendi modellerimizi atamayız lakin, kısaca anlatayım yaptığınız texturleri contents kısmına atıp oyun içerisinde /iazip çekiyorsunuz output kanalına bir zip oluşuyor ve o zipi gidip dropbox'a ekleyip linki host kısmına girin ve oyun içerisinde /iareload yazın sonra /iatexture sonra zaten kaynaklar yüklenmiş olacaktır.Hocam sorun modelleri nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum biraz eskide kaldım galiba en son yaptığımda items_pack vardı contents diye bir sisteme geçmişler ondan kaynaklı ztn elinde örnek dosya olan varsa iletebilir mi dedim
mubintr
Hocam direkt self-host yapmak daha mantıklı değil mi?Hocam şimdi şöyle kendi modellerimizi atamayız lakin, kısaca anlatayım yaptığınız texturleri contents kısmına atıp oyun içerisinde /iazip çekiyorsunuz output kanalına bir zip oluşuyor ve o zipi gidip dropbox'a ekleyip linki host kısmına girin ve oyun içerisinde /iareload yazın sonra /iatexture sonra zaten kaynaklar yüklenmiş olacaktır.
onun dışında kullanmak istediğiniz şeylere göre özelleştirebilirsiniz.
O da bir seçenek tabii ki ben sadece drop box üzeri örnek verdim zatenHocam direkt self-host yapmak daha mantıklı değil mi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!