Çözüldü ITEMSADDER CONSOL HATA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rikolatte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.342
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rikolatte

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
7
Kod:
[19:34:41 ERROR]: [ItemsAdder] Unhandled exception occured in onPacketSending(PacketEvent) for ItemsAdder
java.lang.ClassCastException: net.kyori.adventure.text.TextComponentImpl cannot be cast to [Lnet.md_5.bungee.api.chat.BaseComponent;
    at dev.lone.itemsadder.g.e.onPacketSending(SourceFile:110) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.SortedPacketListenerList.invokeSendingListener(SortedPacketListenerList.java:195) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.SortedPacketListenerList.invokePacketSending(SortedPacketListenerList.java:149) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.PacketFilterManager.handlePacket(PacketFilterManager.java:535) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.PacketFilterManager.invokePacketSending(PacketFilterManager.java:516) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ProtocolInjector.packetQueued(ProtocolInjector.java:346) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ProtocolInjector.onPacketSending(ProtocolInjector.java:308) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector.processSending(ChannelInjector.java:436) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector.access$800(ChannelInjector.java:72) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector$3.handleScheduled(ChannelInjector.java:376) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelInjector$3.onMessageScheduled(ChannelInjector.java:346) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.ChannelProxy$2.schedulingRunnable(ChannelProxy.java:127) ~[?:?]
    at com.comphenix.protocol.injector.netty.EventLoopProxy.execute(EventLoopProxy.java:95) ~[?:?]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.NetworkManager.b(NetworkManager.java:311) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.NetworkManager.dispatchPacket(NetworkManager.java:267) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.NetworkManager.sendPacket(NetworkManager.java:243) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:1903) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.sendPacket(PlayerConnection.java:1876) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at org.bukkit.craftbukkit.v1_16_R3.entity.CraftPlayer.sendMessage(CraftPlayer.java:2133) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.kyori.adventure.audience.Audience.sendMessage(Audience.java:274) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at io.papermc.paper.adventure.ChatProcessor.complete(ChatProcessor.java:172) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at io.papermc.paper.adventure.ChatProcessor.processModern(ChatProcessor.java:135) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at io.papermc.paper.adventure.ChatProcessor.lambda$process$1(ChatProcessor.java:68) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at io.papermc.paper.adventure.ChatProcessor.processingLegacyFirst(ChatProcessor.java:120) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at io.papermc.paper.adventure.ChatProcessor.process(ChatProcessor.java:65) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.chat(PlayerConnection.java:2102) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.c(PlayerConnection.java:2017) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:1955) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at net.minecraft.server.v1_16_R3.PacketPlayInChat$1.run(PacketPlayInChat.java:43) ~[patched_1.16.5.jar:git-Paper-794]
    at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) ~[?:1.8.0_333]
    at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) ~[?:1.8.0_333]
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) ~[?:1.8.0_333]
    at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) ~[?:1.8.0_333]
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_333]
[19:34:41 ERROR]: Parameters:
  net.minecraft.server.v1_16_R3.PacketPlayOutChat@34eb3ae0[
    a=<null>
    components=<null>
    b=CHAT
    c=9d033c93-9cc3-33b8-ae5f-4ff33c8fce12
  ]

Protocollib kurdun mu? (edit: kurulu sanırım, yanlış sürümdür belki.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sürümü kullanmayı dener misin)

Son düzenleme:
Dostum eğer crack bir yazılımsa bırakmanı öneririm. Değilsede Wiki sayfasından kurulum adımlarını tek tek gerçekleştir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

yine aynı hatayı veriyor bütün pluginler tam güncel protocollib güncel wiki sayfasındaki herşeyide yükledim aynı hatayı veriyor yine plugin orjinal satın aldım yani spigot sayfasından

yine aynı hatayı veriyor bütün pluginler tam güncel protocollib güncel wiki sayfasındaki herşeyide yükledim aynı hatayı veriyor yine plugin orjinal satın aldım yani spigot sayfasından
ProtocolLib 5.0.0
Lonelibs
LightAPI (
|
)

Birde itemsadder sürümünü öğrenebilirmiyim?

Config ayarlarında
onPacketSending(PacketEvent) şu tarz bir şey varsa -1 yap

anlamı:
fazla lag

DİYORUMKİ SATIN ALDIM SATIN ALDIM SATIN SATIN YUKARDADA DEDİM SATIN ALDIM DİYE
pluginin son sürümü 3.2.1, sen bilmem kaç önceki sürümü kullanıyorsun. leak algısı yaratması normal değil mi sence?

güncelleyeceksen 3.2.0 kullanmanı öneririm, daha üstünde sorunlar çıkıyor.

Son düzenleme:
Sadece bsde 2.0 sürümleri var ve daha önce mücahit ile konuştuğunun farkındayız. Neyse tesadüftür besa gelir şimdi nie adama leak kullanıyorsun diye laf atıyorsun der savunmaya çalışır lkdsfmbsldfmblbmk

pluginin son sürümü 3.2.1, sen bilmem kaç önceki sürümü kullanıyorsun. leak algısı yaratması normal değil mi sence?

güncelleyeceksen 3.2.0 kullanmanı öneririm, daha üstünde sorunlar çıkıyor.
dostum son sürüm bende çalışmıyor nedenini bilmiyorum bir sürü konu açtım bir sürü forum sayfalarina yazdım fakat son sürümünü kullanamıyorum zaten bu plugini satın aldığımda ilk önce son sürümünü indiririm neden gidip başka düşük sürümü indireyim ve ben yukarıda da yazdım satın aldım diye needen tekrar crack li kullanmayın neden dersiniz biraz okuyupta cevap yazın Lütfen

dostum son sürüm bende çalışmıyor nedenini bilmiyorum bir sürü konu açtım bir sürü forum sayfalarina yazdım fakat son sürümünü kullanamıyorum zaten bu plugini satın aldığımda ilk önce son sürümünü indiririm neden gidip başka düşük sürümü indireyim ve ben yukarıda da yazdım satın aldım diye needen tekrar crack li kullanmayın neden dersiniz biraz okuyupta cevap yazın Lütfen
kullandığın sürümden sonra 20-30 sürüm çıkmış, çalışmaması normaldir.
benim bahsettiğim sürümün her şeyin güncelse sorunsuz çalışması lazım, çalışmazsa hatayı at yardımcı olmaya çalışalım.

ayrıca ben sana crack kullanma gibi bi yorum yapmadım, sadece kullandığın sürüm çok eski ve bunun gözde leak algısı yaratmasıda bi hayli normal.

son sürümü yükleyince eğer konsolda Checking resourcepack url ibaresi geçiyorsa itemsadderin sorunsuz çalışıyordur.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl