MrAvci
Örümcek Hoşt!
- Elmaslar
- 46
- Puanlar
- 4.160
- Minecraft
- MrAvci
Discord:
mravci
mravci
ItemsAdder'a eklediğin zaman yetkisi olmayanlar yazsa bile chatte çıkmıyor.Eki Görüntüle 226149
Arkadaşlar sunucum için ihale için böyle bir texture satın aldım ve menüde bir sembol yerine bu şekilde gözüküyor
Sorun chatta da o sembol kullanılınca chatta böyle büyük bir resim oluyor bunu chatta kullanmayı nasıl engellerim
mravci
Kendi yetkilerimi aldım ve denedim yinede sohbete yazılabiliyor + kimse bilmeme olayı zor çünkü minecrafttan azıcık anlayan biri swnin texturesini nasıl alabileceğini bilir o menü ㇺsembolünü koyunca gözüküyor ve bunu texture çeken herkes görebilirItemsAdder'a eklediğin zaman yetkisi olmayanlar yazsa bile chatte çıkmıyor.
Yinede gönlün rahat olsun diye "ihale" adlı fotoğrafı "ihale55454" şeklinde kaydedebilirsin kimsede bilmemiş olur.
witcharon
Sıfırdan hesap açıp sunucuya mesaj atmayı tekrar deneyin.Kendi yetkilerimi aldım ve denedim yinede sohbete yazılabiliyor + kimse bilmeme olayı zor çünkü minecrafttan azıcık anlayan biri swnin texturesini nasıl alabileceğini bilir o menü ㇺsembolünü koyunca gözüküyor ve bunu texture çeken herkes görebilir