ItemsAdder Çalışmamaya Başladı

Dakika

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Bugüne kadar ItemsAdder'ı rahatça kullanabiliyordum. Fakat bugün enteresan bir durum yaşandı. Ben dahil 12 arkadaşımda ItemsAdder çalışmamaya başladı. Hepimiz lisansa sahibiz, hepsi de aynı hatayı alıyor. auto-external-host kullanıyoruz ve artık çalışmıyor. DropBox'a yüklediğimizde daha da enteresan bir durum yaşanıyor ve dokuların yarısından çoğu ölüyor.

hocam sunucuyu başlatıp /iazip komutunu kullanın ve itemsadderin klasöründeki output bölümündeki zip'i dropboxa atın itemsadderin auto external hostunda sıkıntı çıkmış ben bu şekilde çözdüm sorunu

Bugüne kadar ItemsAdder'ı rahatça kullanabiliyordum. Fakat bugün enteresan bir durum yaşandı. Ben dahil 12 arkadaşımda ItemsAdder çalışmamaya başladı. Hepimiz lisansa sahibiz, hepsi de aynı hatayı alıyor. auto-external-host kullanıyoruz ve artık çalışmıyor. DropBox'a yüklediğimizde daha da enteresan bir durum yaşanıyor ve dokuların yarısından çoğu ölüyor.
Daha önceden İtemsAdder Pluginini pek fazla kullanmadım ama bir seferinde şöyle bir şey başıma gelmişti;

Eklenti güncel değildi ve Güncelledim sorun düzelmiştir. Eklentiyi son sürüm olarak güncelleyip deneyin Eğer olmazsa elbet sorununu yazan vardır.

Hocam bu kullandığım çoğu sunucumda oldu ve hepsinde bi anda oldu niye bilmiyorum sorunu bu şekilde çözdüm

Normalde paket auto-external-host üzerinden pack yüklüyordu
Onu self-host olarak değiştirdim ve /iareload yazdım direkt düzeldi tahminimce kesin çözüm bu

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl