benjamin17
hsarc404
medusa.nw
atamam özel şeyler var benim anlatmaya çalıştığım itemsadder config de birşey varsa bunu düzeltcek ismi nedir yani şunu yaşıyom oyuncu çakma lobi geliyo giriş yapıyor lobi geliyor (lobi ve çakma lobide itemsadder yok) sonra towny giriyor sonra /lobi ile lobiye gidiyor ama texture packi kaldırmıyor itemsadder
mubintr
Bunun için sunucunun sürümüne göre minecraft'ın default doku paketini indir, onu herhangi biryere yükle(dropbox, onedrive...) ve lobi sunucunun server.properties dosyasındaki alttaki resimdeki kısmına yüklediğin yerdeki linki kopyala yapıştır. Sonra lobi sunucunu yeniden başlat.atamam özel şeyler var benim anlatmaya çalıştığım itemsadder config de birşey varsa bunu düzeltcek ismi nedir yani şunu yaşıyom oyuncu çakma lobi geliyo giriş yapıyor lobi geliyor (lobi ve çakma lobide itemsadder yok) sonra towny giriyor sonra /lobi ile lobiye gidiyor ama texture packi kaldırmıyor itemsadder

benjamin17
Log dosyasını iletmeniz gerekiyor hocam aksi halde itemsadder eklentinizin leak olduğunu dusunuceğim ve bu yüzden buradaki kimse size destek veremeyecek.atamam özel şeyler var benim anlatmaya çalıştığım itemsadder config de birşey varsa bunu düzeltcek ismi nedir yani şunu yaşıyom oyuncu çakma lobi geliyo giriş yapıyor lobi geliyor (lobi ve çakma lobide itemsadder yok) sonra towny giriyor sonra /lobi ile lobiye gidiyor ama texture packi kaldırmıyor itemsadder
hsarc404
oldu hocam Allah Razı olsunBunun için sunucunun sürümüne göre minecraft'ın default doku paketini indir, onu herhangi biryere yükle(dropbox, onedrive...) ve lobi sunucunun server.properties dosyasındaki alttaki resimdeki kısmına yüklediğin yerdeki linki kopyala yapıştır. Sonra lobi sunucunu yeniden başlat.
Ekli dosyayı görüntüle 239413
Kaynak:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(İşine yaradıysa elmas atarsan sevinirim.)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!