Çözüldü İtemsAdder bungeecord sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hsarc

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Minecraft
hsarc404

Discord:

hsarc404

Arkadaşlar itemsadderi ben çakma lobi ve lobide kullanmıyorum ama towny skyblock ve boxpvp de kullanıyorum oyuncu towny giriyor sonra /lobi çekiyor texture pack gidmyior boxpvp giriyor texture pack fln bozuluyo veya bugda kalıyo napabilirim

nası yani anlamadım

itemsadder config yml atarmısın

Merhabalar teyit amaçlı log dosyası iletebilirmisiniz ?

atamam özel şeyler var benim anlatmaya çalıştığım itemsadder config de birşey varsa bunu düzeltcek ismi nedir yani şunu yaşıyom oyuncu çakma lobi geliyo giriş yapıyor lobi geliyor (lobi ve çakma lobide itemsadder yok) sonra towny giriyor sonra /lobi ile lobiye gidiyor ama texture packi kaldırmıyor itemsadder

özel şeyleri logdan silip atabilirseniz destek olmaya çalışalım
atamam özel şeyler var benim anlatmaya çalıştığım itemsadder config de birşey varsa bunu düzeltcek ismi nedir yani şunu yaşıyom oyuncu çakma lobi geliyo giriş yapıyor lobi geliyor (lobi ve çakma lobide itemsadder yok) sonra towny giriyor sonra /lobi ile lobiye gidiyor ama texture packi kaldırmıyor itemsadder

Bunun için sunucunun sürümüne göre minecraft'ın default doku paketini indir, onu herhangi biryere yükle(dropbox, onedrive...) ve lobi sunucunun server.properties dosyasındaki alttaki resimdeki kısmına yüklediğin yerdeki linki kopyala yapıştır. Sonra lobi sunucunu yeniden başlat.

1713732546582.png

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(İşine yaradıysa elmas atarsan sevinirim.)

Log dosyasını iletmeniz gerekiyor hocam aksi halde itemsadder eklentinizin leak olduğunu dusunuceğim ve bu yüzden buradaki kimse size destek veremeyecek.

h
Bunun için sunucunun sürümüne göre minecraft'ın default doku paketini indir, onu herhangi biryere yükle(dropbox, onedrive...) ve lobi sunucunun server.properties dosyasındaki alttaki resimdeki kısmına yüklediğin yerdeki linki kopyala yapıştır. Sonra lobi sunucunu yeniden başlat.

Ekli dosyayı görüntüle 239413

Kaynak:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(İşine yaradıysa elmas atarsan sevinirim.)
oldu hocam Allah Razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl