Çözüldü Itemsadder bu tarz menu atabılcek varmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crotex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 238
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crotex

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
8
Minecraft
Crotex

Discord:

Crotex

Bu tarz menüsü olan atabılırmı?
1733925953729.webp

Forum üzerinde bu tarz menülerin tasarımlarını yapan takımlar mevcut onlara göz atabilirsin.

Google üzerinden ücretsiz örnekleri araştırabilirsiniz. Yukarıdaki mesajda arkadaşın belirttiği gibi bir takım ile çalışabilir veya BBB üzerinden bu tür tasarımlar yapabileceğiniz şablonları alıp kendiniz de yapabilirsiniz.

Bu tarz menüler genel olarak ücretli bir şekilde özel olarak yapılır. İnternet üstünde ücretsiz olarak yapan ve örnek olması açısından yayınlayan kişiler bulunmakta. Bunun haricindeki özel olarak yaptırılmalı veya satın almanız gerekmektedir.
Bana bu tarz bi şablon lazım gerisini ben yaparım

Google üzerinden ücretsiz örnekleri araştırabilirsiniz. Yukarıdaki mesajda arkadaşın belirttiği gibi bir takım ile çalışabilir veya BBB üzerinden bu tür tasarımlar yapabileceğiniz şablonları alıp kendiniz de yapabilirsiniz.
Elinizde bu tarz şablon varsa atarmısınız

Bana bu tarz bi şablon lazım gerisini ben yaparım
Maalesef çoğu şablonlar ücretli dediğimiz gibi internette satılan salonlardan almalı veya ücretsiz olarak paylaşılan salonlardan bulmanız gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl