umut54

benjamin17
Bu tarz menüler genel olarak ücretli bir şekilde özel olarak yapılır. İnternet üstünde ücretsiz olarak yapan ve örnek olması açısından yayınlayan kişiler bulunmakta. Bunun haricindeki özel olarak yaptırılmalı veya satın almanız gerekmektedir.Bu tarz menüsü olan atabılırmı?
Ekli dosyayı görüntüle 255287
Crotex
Bana bu tarz bi şablon lazım gerisini ben yaparımBu tarz menüler genel olarak ücretli bir şekilde özel olarak yapılır. İnternet üstünde ücretsiz olarak yapan ve örnek olması açısından yayınlayan kişiler bulunmakta. Bunun haricindeki özel olarak yaptırılmalı veya satın almanız gerekmektedir.
Crotex
Elinizde bu tarz şablon varsa atarmısınızGoogle üzerinden ücretsiz örnekleri araştırabilirsiniz. Yukarıdaki mesajda arkadaşın belirttiği gibi bir takım ile çalışabilir veya BBB üzerinden bu tür tasarımlar yapabileceğiniz şablonları alıp kendiniz de yapabilirsiniz.
umut54
Maalesef böyle bir şablonum yok.Elinizde bu tarz şablon varsa atarmısınız

benjamin17
Maalesef çoğu şablonlar ücretli dediğimiz gibi internette satılan salonlardan almalı veya ücretsiz olarak paylaşılan salonlardan bulmanız gerekiyor.Bana bu tarz bi şablon lazım gerisini ben yaparım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!