Çözüldü itemsadder bossbar yardımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka 1.19 da oldu ama 1.20.4 olmuyor neden

kanka 1.19 da oldu ama 1.20.4 olmuyor neden
hatırladığım kadarıyla bazı addonlar mı diyim özellikler üst sürümlerde desteklenmiyor tam olarak oyüzden benimde öyle ben önerilen sürüm olarak 1.19 kullanmalarını söylüyorum

aynı şekilde esc tasarımı eklediğindede çalışmayacaktır üst sürümlerde düzgün olarak.

Minecraft texturepack değiştirme ekranı, bossbar vb özellikler optifine desteği ile 1.19.4 sürümüne kadar değiştirilebiliyordu ancak 1.19.4 ten sonra optimizasyon sorunu yaşandığı için birçok özelliği kaldırdılar. Yinede geliştirici ile iletişime geçmeniz en iyisi olur.

aynı şekilde esc tasarımı eklediğindede çalışmayacaktır üst sürümlerde düzgün olarak.
Bahsettiğiniz özelliği itemsadder v4 sürümünde çözdüler. 1.20.4 üstü olan esc vs hepsi düzgün görünüyor.

Mesajımda 1.20.4 üstü için bahsediyorum zaten. 1.20.4 sürümü dahil demedim. 1.20.4 ve altı sürümler için V3 üst sürümler için v4 uyumludur.
ya kanka ben sürüm düşürdüm o yüzden sunucunun ama baya bir hata alıyorum ya bi yardımcı olurmusun acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl