Çözüldü Itemsadder beyaz kutu ve görünmez olma sorunu yardım edin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih782938

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
Ryzeth_

Discord:

ry.zeth

Minecraft sunucuma itemsadder kurdum. Modeller ekledim daha sonra itemsadder texturepackini aktifleştirip otomatik kurdurunca bende böyle bir sorun oluştu:
1778144765353.webp
1778144782220.webp
1778144798888.webp
1778144815170.webp

bu hata diğer oyuncularda yok hata şöyle:
ben etrafı bu ekrandaki beyaz şeyi görüyorum ekranı hareket ettikçe beyaz şeyde hareket ediyor itemsadderin içinde hiçbirşey olmamasına rağmen bu hata oluyor.
bu hata hiçbir oyuncuda yok tek bende var kendimide göremiyorum diğer kişileride göremiyorum ama modelleri görebiliyorum.
minecraftı sil yükle yaptım modsuz girdim, launcher değiştirdim kendi hesabım ile girdim herşeyi sıfırladım mcyi falan hesap değiştirdim falan ama hiçbirşey değişmiyor sunucudaki verilerimi sildim ama aynı. hiçbirşey değişmiyor yardımcı olabilecek birisi var mı texturepackı kurunca oluyor hata boş olsa bile oluyor modellerle alakası yok o yüzden.

Minecraft sunucuma itemsadder kurdum. Modeller ekledim daha sonra itemsadder texturepackini aktifleştirip otomatik kurdurunca bende böyle bir sorun oluştu:Ekli dosyayı görüntüle 287002Ekli dosyayı görüntüle 287003Ekli dosyayı görüntüle 287004Ekli dosyayı görüntüle 287005

bu hata diğer oyuncularda yok hata şöyle:
ben etrafı bu ekrandaki beyaz şeyi görüyorum ekranı hareket ettikçe beyaz şeyde hareket ediyor itemsadderin içinde hiçbirşey olmamasına rağmen bu hata oluyor.
bu hata hiçbir oyuncuda yok tek bende var kendimide göremiyorum diğer kişileride göremiyorum ama modelleri görebiliyorum.
minecraftı sil yükle yaptım modsuz girdim, launcher değiştirdim kendi hesabım ile girdim herşeyi sıfırladım mcyi falan hesap değiştirdim falan ama hiçbirşey değişmiyor sunucudaki verilerimi sildim ama aynı. hiçbirşey değişmiyor yardımcı olabilecek birisi var mı texturepackı kurunca oluyor hata boş olsa bile oluyor modellerle alakası yok o yüzden.
/ia texture [oyuncu] komutunu denedin mi kendi üzerinde ? onun dışında bunu yaşamanın sebebi farklı sürüm ile girip itemsadder eski bir sürüm olduğundan sende gözükmemesinden kaynaklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl