Çözüldü itemsadder betterranks paketi olan varmı hazır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkqnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 370
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkqnn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Facebook
Domatoespow_
X
Domatespow_

Discord:

Stabil Was Extreme#9191

hazır görselli ve simgeli paketi olan varmı uğraşırım ama baya bir zamanımı alır birde çok anlamıyorum o işlerden hazırda olan varsa paylaşırsa herkes kullanabilir. teşekkürler.

Satış yapan kullanıcılarımız var. Forumda araştırarak bulabilirsiniz. Ekstra olarak bedava olarak yabancı kaynaklardan ulaşabilirsin. Araştırmanı öneririm.

Satış yapan kullanıcılarımız var. Forumda araştırarak bulabilirsiniz. Ekstra olarak bedava olarak yabancı kaynaklardan ulaşabilirsin. Araştırmanı öneririm.
yabancı kaynaklardan bul demen ve benim türkçe istemem senin bu cevabı boş yere yazmış olduğunu kanıtlıyor. Ben atabilecek varmı dedim satın alacağım demedim ayrıca araştırmışım ve bulamamışım ki buraya yazıyorum yoksa bende beklemem boşa merak etme.

Öncelikle Türkçe istiyorum diye belirttiğin bir kısım konuda bulunmuyor, ekstra olarak sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Piyasa bulunan ücretsiz eklentilerde rank olarak bulunmaz (birkaçı hariç onlarda genelde senin sunucudan olan ranklarla aynı değildir) bulunanlar genelde vip, vip+, mvip, mvip+, admin, owner olarak verilir. fakat sen konuda direkt rank görseli istemişsin. Sunucudan olan ranklardan bahsetmemişsin, ne istediğini hangi rankların texturelarını istediğini belirtmemişsin. Yinede ben yardımcı olmak isterim.

Forumda satış yapan yada üreten satıcılar bulunmakta sizlere yardımcı olabilirler.
bknz. @WellSetups

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl