Çözüldü ItemsAdder bazı oyuncularda texturepack bozuk kuruluyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djarda2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djarda2

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
48
Minecraft
djarda2

Discord:

djarda2

2024-02-19_00.39.22.png

Texturepackın bir kısmı kurulup bir kısmı kurulmuyor bazı oyuncularda. bunun sebebi nedir herkeste olan bir sıkıntı değil

Bazı oyuncular labby mod gibi modlarla veya lunar client gibi clientlerle girdiği için olabilir.

Örnek olarak özel esc menü kullanan bir sunucuya lunar client ile girerseniz 2-3 ekstra kutu oluyor ve o kutular minecraftın default menüsündeki tasarıma sahip

Başka bir örnek verirsek labby mod ile giren kişi esc menüyü yarı saydam şekilde görür

Bazı oyuncular labby mod gibi modlarla veya lunar client gibi clientlerle girdiği için olabilir.

Örnek olarak özel esc menü kullanan bir sunucuya lunar client ile girerseniz 2-3 ekstra kutu oluyor ve o kutular minecraftın default menüsündeki tasarıma sahip

Başka bir örnek verirsek labby mod ile giren kişi esc menüyü yarı saydam şekilde görür
bunu yaşayan arkadaş vanilla oynuyorum dedi

bunu yaşayan arkadaş vanilla oynuyorum dedi
Optifine ile girmediği için bu sorunlar ortaya çıkabilir. Halen sorun oluyorsa girdiği launcher dosyaları, MC dosyaları veya sürüm ile ilgili bir sıkıntısı olabilir.

Konunuz uzun süredir etkileşim almıyor. Sorununuz hala devam ediyor ise belirtin. Eğer sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. 24 saat sonucunda konunuz arşive taşınacaktır.

Konunuz uzun süredir etkileşim almıyor. Sorununuz hala devam ediyor ise belirtin. Eğer sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. 24 saat sonucunda konunuz arşive taşınacaktır.
buradan iyi bir cevap geleceğini sanmıyorum kapatabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl