_thread
muttalipcan2002
Bar dolu gösteriyor ama hasarı yine aynı alıyorum mesela zırhsız 15 blok yüksekliğinde atlayınca 3 kalp hasar yerken seti takıncada aynı hasarı yiyorum.işlenmiyor derken biraz daha açar mısınız? sonuçta bu minecraft'ın kendi özelliği... üzerinize giydiğinizde size zırh vermiyor mu ?
muttalipcan2002
black_dragon_helmet:
display_name: '&b&ldragon helmet'
permission: jeqo.black_dragon_set
lore:
resource:
material: PAPER
generate: true
textures:
- dragon_set/black/black_dragon_helmet
behaviours:
hat: true
blocked_enchants:
- ALL
durability:
max_durability: 407
attribute_modifiers:
head:
armor: 8.0
armorToughness: 20
attackKnockback: 20 configim bu

_thread
attribute verdiği halde çalışmaması biraz değişik, zırh puanı almak için zırh giymeye bile gerek yok (pData). belki material'in paper olmasından kaynaklı bir durumdur; sonuçta o bir zırh değil :D bilemiyorum... LEATHER_HELMET yaparak tekrar deneyin.Bar dolu gösteriyor ama hasarı yine aynı alıyorum mesela zırhsız 15 blok yüksekliğinde atlayınca 3 kalp hasar yerken seti takıncada aynı hasarı yiyorum.
muttalipcan2002
LEATHER_HELMET yapınca setin görünümü bozuluyor direk deri kaska dönüşüyorattribute verdiği halde çalışmaması biraz değişik, zırh puanı almak için zırh giymeye bile gerek yok (pData). belki material'in paper olmasından kaynaklı bir durumdur; sonuçta o bir zırh değil :D bilemiyorum... LEATHER_HELMET yaparak tekrar deneyin.
/minecraft:give @p leather_helmet{CustomModelData:<ÖĞENİZİN MODEL NUMARASI>}
takendisiyim
muttalipcan2002
sadece paper eşyası değil diğer setlerde aynı şekilde diamond_chestplate olsun leggings olsun işlemiyor hasarı aynı şekilde alıyor.Hocam benim bildiğim kadarıyla set paketlerinde genelde şapkalar için bir tane özel 3d modelli paper veriyorlar fakat bu sadece kozmetik oluyor, yanına birde aynı temalı fakat 3d modelli olmayan asıl işlevli leather helmet veriyorlar. IA'da paper eşyasına zırh attribute vermek buglu diye biliyorum ama yapmayı bilen varsa düzeltip yazsın.
ItemsAdder discorduna veya aldığınız set orjinal ise onun discordunun desteklerine yazmayı deneyebilirsiniz.
linux_yt
çok emin değilim ama sanırım sadece item infosunda işe yarıyor eğer daha fazla koruma felan eklemek istiyosan essentialsx i kullanabilirsinİtemsadder eklentimde özel setler ile ilgili bir attributes yapmaya çalıştım barlar dolu gösteriyor üzerindede özellikleri gösteriyor ama işlenmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 263239
özelliklerine aldanmayın kaç yapsamda işlemiyor.
itemsadderim orijinal.
Ekli dosyayı görüntüle 263240
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!