Tasarım ITEMSADDER ANIMASYONLU TAG CALISMASI • KENDI HALİMDE CALISMALAR #1 • İNDİRİLEBİLİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MustafaSZ

Artemis Studio • DonutPVP
Premium
Yasaklandı
Elmaslar
155
Minecraft
yakurastype
TAG İÇERİĞİ:
Kurucu
Yönetici
Developer
Suprame Moderator
Moderatör
Rehber
Sponsor
Artemis VIP
Vip PLUS
Vip

Şampiyon
Gladyatör
Kahraman
Savaşcı
Çırak
Oyuncu

Animasyon Bilgisi
Her tag'a özel rank iconu ve parlama efekti

BİLGİ
Taglar amatörce yapılmış ve üstünde fazla durulmamıştır, geliştirilmeye açıktır ve aseprite dosyası ile verilmiştir.
1727290404337.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

EL EMEĞİ GÖZ NURU Bİ ELMAS ALIRIM

Son düzenleme:
Şu sitedeki en yararlı konulardan biri olmuş eline sağlık.

Oldukça güzel ve itemsadder konusunda tecrübesiz arkadaşlar için bilgilendirici bir içerik olmuş. Buna benzer daha fazla konu görmek dileği ile emeğinize sağlık mc_elmas

Oldukça güzel ve itemsadder konusunda tecrübesiz arkadaşlar için bilgilendirici bir içerik olmuş. Buna benzer daha fazla konu görmek dileği ile emeğinize sağlık mc_elmas
Teşekkürler efenim, beğenmenize sevindim ♥.

Elinize sağlık, şuan bir animasyonlu tagın tanesi olmuş 50 60 lira gerçekten başarılı.

Çalışmalar gayet güzel duruyor, ellerinize sağlık.

Elinize sağlık.

Dosya güncellendi.

Eline sağlık. Çok da amatör sayılmaz. Sadece yuvarlak yerine köşeli kenar daha güzel durabilir belki. + olarak geçen beyaz şerit ve beyaz rütbe isimleri açık arkaplan rengiyle kullanıldığında biraz görünmez kalıyor.

Eline sağlık. Çok da amatör sayılmaz. Sadece yuvarlak yerine köşeli kenar daha güzel durabilir belki. + olarak geçen beyaz şerit ve beyaz rütbe isimleri açık arkaplan rengiyle kullanıldığında biraz görünmez kalıyor.
Beğenmene sevindim dostum, aseprite dosyasından ufak bir şeffaflık ayarıyla dediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl