Çözüldü itemsadder 1.19 sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.254
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz kimseden satın almadık hocam, ekibimizin yaptığı bir custom esc screen
Yapan kişi siz değilsiniz anladığım kadarıyla doğru mu? Çünkü psd dosyası halen bende duruyor. Buradan düzenleyebiliyorum. Sizdeki görsel baya eski kim yaptıysa dağıtmış eğer haklarınızın ihlal edildiğini düşünüyorsanız. Bana sizin yaptığınıza dair kanıt sunarsanız ödemiş olduğum ücreti yok sayarak ilgili görseli sunucumuzda kullanmayacağım. Şuan zaten bu paket aktif değil. Eğer böyle birşey ima ediyorsanız. Kullanmadan silerim çünkü kimsenin böyle ithamlardan bulunmasından hoşlanmam!

quit_button.png

Bakınız evet sizin iconlarınız kullanılmış bunlar stok icon galiba

png to psd yapmak basit hocam, dosyanın sizde olması bir şeyi değiştirmiyor.

Zaten eski mesaj da belirtim kullanabilirsiniz.

png to psd yapmak basit hocam, dosyanın sizde olması bir şeyi değiştirmiyor.

Zaten eski mesaj da belirtim kullanabilirsiniz.
Ben böyle şeylere takıntılıyım dostum. Ben bu durumda dolandırılmış olurum çünkü ciddi miktarlar verdim itemsadder dosyalarına

Hocam resource packte ilk zamanın da OBF yapmamıştık alan almıştır, sizin için üzüldüm hocam.

sorunu çözdüm

Yanlış anlamayın konunuzu baltalamak gibi olmasın aynı sorunu yaşayan diğer arkadaşlar için rica etsem çözümünü anlatırmısınız?
Bende anlamadım custom esc haric herseyı sıldım

başka arkadaşlarda sorun yaşiyorsa itemsadders discorduna gidip ordan destek açsalar daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl