Çözüldü items adder yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FroxyYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 725
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maalesef kontrol ettim eklenti sürümü en son sürüm değildir. Default packin kontrolünü lonedevin paylaştığı github linkinden kontrol edebilirsin
ItemsAdder_4.0.6 itemsadder sürümüm hocam

Dedigim gibi şuan texturepackinizi yukledik ama textureler yüklenmedi githubdan yeni bir default pack indirip deneyin ya da başka bir model aktarmayı deneyin eğer olmazsa lonedevin itemsaddwr wikisinde baslat.bat için yazdığı bir ekleme mevcut o fonksiyonu başlat.batınıza ekleyin böylece olusabilecek sorunlar önlenmiş olur

Merhaba FroxyYT, Umarım iyisindir.
İtemsadder wikisinde, Turkish Computer Error başlığında bir metin vardı, inceleyebilirsin.
Kısaca sorun;
Türkçe dil sorunu yaşanmasından dolayı olabilir. Mesela elmas kılıçın material değeri DIAMOND_SWORD, ancak eğer makineniz türkçe ve sunucunuz türkçe veri çekiyorsa itemsadder elmas kılıcın verisini DİAMOND_SWORD (diamond_sword) olarak çekiyor. Büyük İ harfide eşleşme yapmadığından texturelar çekilmiyor.

İyi forumlar..

Eklentinizin Leak olmadığına emin miyiz? Çünkü Leak eklentilerde bu tarz texture görmeme sorunları yaşanıyor %80 ihtimalle.

Eklentinizin Leak olmadığına emin miyiz? Çünkü Leak eklentilerde bu tarz texture görmeme sorunları yaşanıyor %80 ihtimalle.
leak ne oluyor hocam anlatabilirmisiniz ? polymart dan aldım plugini

Merhaba FroxyYT, Umarım iyisindir.
İtemsadder wikisinde, Turkish Computer Error başlığında bir metin vardı, inceleyebilirsin.
Kısaca sorun;
Türkçe dil sorunu yaşanmasından dolayı olabilir. Mesela elmas kılıçın material değeri DIAMOND_SWORD, ancak eğer makineniz türkçe ve sunucunuz türkçe veri çekiyorsa itemsadder elmas kılıcın verisini DİAMOND_SWORD (diamond_sword) olarak çekiyor. Büyük İ harfide eşleşme yapmadığından texturelar çekilmiyor.

İyi forumlar..
HOCAM SAYENİZDE SORUNU ÇÖZDÜM TEK GEREKEN BASLAT.BAT A
-Duser.language=en BUNU YAZMAM GEREKİYORMUŞ
KONU KİLİT

leak ne oluyor hocam anlatabilirmisiniz ? polymart dan aldım plugini
Bazıları crack(kırık) plugin yükleyip yaşanan sorunları burada çözmeye çalışıyorlar, bizzat plugin yapımcısından destek almanız daha sağlıklı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl