enesagaaaaa
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- FlamingBoy
peki plugini yükledim herleyi ayarladım fakat nasıl türkçe yapcam eşya isimlerini?Aynı zamanda eklenti eklenti hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıda olan konuyu inceleyebilirsiniz;
Tanıtım - DivineDrop - En popüler eklenti!
DIVINEDROP PLUGINININ KATKILARI Sunucularda bulunan itemlerin toplanmasını sağlamak ve lag sorununu azaltmak. Yerdeki eşyaları topladığı için daha güzel bir görünüm sağlaması. Yerdeki itemlerin içeriğini daha kolay bir şekilde görüntülemeye yaramaktadır...www.mc-tr.com
Eşya isimlerini hepsini türkçe yapman çok uzun sürer 2-3k satır var. Önemli olanları değiştirmek için bu adımları takip et eklentinin dosyasına gir ve ardından languages klasorune gir server sürümün hangisi ise o sürüm klasörüne gir, daha sonra en_CA.lang adlı dosyayı notpat+ ile aç değiştirmek istediğin itemin ingilizcesini arat ve ingilizce yerine türkçe yaz. Kayıt e dip çık reload at.peki plugini yükledim herleyi ayarladım fakat nasıl türkçe yapcam eşya isimlerini?
not:
/dd getname isim yazıyorum elime item alıp kabul etmiyor.
config.yml girin ve bu bölümü bulun;peki plugini yükledim herleyi ayarladım fakat nasıl türkçe yapcam eşya isimlerini?
not:
/dd getname isim yazıyorum elime item alıp kabul etmiyor.
lang: "en_CA"
lang: "tr_TR"
her hangi bir Dosya istemicekmidir ?config.yml girin ve bu bölümü bulun;
Daha sonra onu bu şekilde değiştirin;Kod:lang: "en_CA"
Kod:lang: "tr_TR"
tamam sorun çözüldü bir de şöle birşey var bunları x64 değilde mesela x128 tane felan olmasını istiyorum iç içe onları nasıl ayarlarım ?her hangi bir Dosya istemicekmidir ?
Sayfasında Minecraft'ın desteklediği tüm dilleri desteklediği yazıyor. Dolayısıyla belirli bir kaynağı vardır.her hangi bir Dosya istemicekmidir ?
tamam sorun çözüldü bir de şöle birşey var bunları x64 değilde mesela x128 tane felan olmasını istiyorum iç içe onları nasıl ayarlarım ?Sayfasında Minecraft'ın desteklediği tüm dilleri desteklediği yazıyor. Dolayısıyla belirli bir kaynağı vardır.
İşe yaradığına göre, zaten varmış demek.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!