üstadlar merhaba başlıktan da anlaşılabilir bi edit item oluşturmak istiyorum ve bu itemin tamirini engellemek istiyorum yani edit bi item vericem kırıldığında gidecek bi nevi süreli item gibi olucak böyle bi skript yazılabilir mi yardımlarınızı bekliyorum
on anvil prepare:
if name of event-item is "&6&lCylex Kazma":
cancel event
send "&cBu eşyayı tamir edemezsiniz." to player
command /edititemal:
trigger:
give 1 diamond pickaxe named "&6&lCylex Kazma" to player
send "&dCylex Kazmanız verildi." to player
Anıl Versxqt #0843
yarın daha vakitlice deneyip dönüş yapacağım lakin repair komutundan veya tabelasından sıyrılmak mümkün olmuyor muBu eklentiyi kurup oyundan /edititemal ile elinize gelen kazmayı tamir etmeyi dener misiniz? Eğer çalışırsa eşyanın adını değiştirebilirsiniz.(Tamirden kastettiğim örs ile tamir etmek eğer /repair komudundan bahsediyorsanız çalışmaz.)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kod:on anvil prepare: if name of event-item is "&6&lCylex Kazma": cancel event send "&cBu eşyayı tamir edemezsiniz." to player command /edititemal: trigger: give 1 diamond pickaxe named "&6&lCylex Kazma" to player send "&dCylex Kazmanız verildi." to player
Sherlock#5773
yarın daha vakitlice deneyip dönüş yapacağım lakin repair komutundan veya tabelasından sıyrılmak mümkün olmuyor mu
on command:
if command contains "repair" or "repair al" or "repair hand":
cancel event
send "&cHATA &8> &4Üzgünüm bu komutu kullanamazsınız!"
yarın daha vakitlice deneyip dönüş yapacağım lakin repair komutundan veya tabelasından sıyrılmak mümkün olmuyor mu
on command "/repair" or "/repair all":
if name of event-item is "&6&lCylex Kazma":
cancel event
send "&cBu eşyayı tamir edemezsiniz."
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!