Çözüldü İteme sağ tıklayınca menü açılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted Users 36797

Clasrium 2021
Elmaslar
125

Discord:

bilisim

Arkadaşlar diamond_hoe adlı iteme sağ tıkladıklarında eğer o diamond_hoe nin ismi menu ise bir menü açılsın.
tek istediğim bu

Kod:
on right click:
    if name of player's tool is "menu":
        open chest with 1 row named "&dMENÜ" to player
        format slot 1 of player with gold ingot named "&8(&c&l!&8) &7Tool kitini al" with lore "açıklama" to close then run [execute player command "kit tool"]

ya onu bende biliyorum.
Ben diyorumki sağ tıklayınca ismi menü ise menü açsın değilse hiçbirşey yapmasın.
menü açılma kısmını falanda tam skript olarak atarsan iyi olur pek anlamıyorum skriptten

Kod:
on right click with diamond hoe:
    if tool's name is "menü":
        open chest with 3 rows named "&c&lDiamond Hoe" to player

Bunu Denermisiniz

ya onu bende biliyorum.
Ben diyorumki sağ tıklayınca ismi menü ise menü açsın değilse hiçbirşey yapmasın.
menü açılma kısmını falanda tam skript olarak atarsan iyi olur pek anlamıyorum skriptten
Düzelttim. Yazarken elim çarptı.

JavaScript:
rightclick with a diamond hoe:
    if tool's name is "&cMenü":
        cancel event
        open chest with 1 rows named "&7» &eMenü" to player
        format slot 1 of player with brown dye named "&eIsim" to close then run [make player execute command "komut"]

JavaScript:
    if tool's name is "&cMenü":
        cancel event
        format slot 1 of player with brown dye named "&eIsim" to close then run [make player execute command "komut"]

seninkini denedim hata vermiyor sorun şu

if tool's name is "iPhone":

71953

sağ tıklayınca olmuyor

Bak şimdi iphone newitems den geliyor bunun gerçek adı diamond_Hoe istiyor sağ tıklayınca çalışmıyor ama envanterden
diamond_hoe alınca direk ona sağ tıklasam çalışıyor bu iphone tıklayınca menü açılmasını nasıl yapcaz biri el atsın

Bak şimdi iphone newitems den geliyor bunun gerçek adı diamond_Hoe istiyor sağ tıklayınca çalışmıyor ama envanterden
diamond_hoe alınca direk ona sağ tıklasam çalışıyor bu iphone tıklayınca menü açılmasını nasıl yapcaz biri el atsın

itemin adı nedir yani üzerine geldiğinizde altta yazan yazıda ne yazıyor ? diamond_hoe olduğundan eminmisiniz ?

Benim attığımı kullansan uğraşmazdın. Diamond hoe olayı eklemedim direk isim ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl