doɴѕυzαĸer
Fırında Isıttığım İlk Taş
Bunu Nasıl Yapabilirm Eldeİken Kısmı Bakarsanız Sevinirim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Evt o plugin işe yarar kullanım komutlarını bilmiyorsan şöyle /aieadd [Effect Adı] [Effect Gücü] Mesala speed Vereceksin Verecek Olduğun İtemi Eline Alıp Söyle Yazarsan /aieadd speed 3 Elindeki iteme Speed 3 vermiş olursunMerhababu işine yararDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Nasıl Kullanabilirim Peki?Merhababu işine yararDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Arkadaş cevabını vermiş :)Nasıl Kullanabilirim Peki?
1.9.2 de calısmıyor.Arkadaş cevabını vermiş :)
Olmadı kusura bakmayın sizede yoruyorum.Tekrardan merhaba :Dbunu denerseniz mutlu olurumDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Acaba sizde sıkıntı olabilir mı neden verdiğim tüm pluginler çalışmıyor :D spigot sürümünüz nedir sunucunuz Java 8 miOlmadı kusura bakmayın sizede yoruyorum.
Degilde surumunde bi yanlısıklık olmusda yaptım peki nasıl calısıyor?Acaba sizde sıkıntı olabilir mı neden verdiğim tüm pluginler çalışmıyor :D spigot sürümünüz nedir sunucunuz Java 8 mi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!