Mustafa Bakay
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 6
- Minecraft
- MBakay
The_Sepultura#8776
Merhabalar, oyun içerisinden /iazip komutun yazarak texture oluşturabilirsiniz. Ardından resource_pack klasöründen .zip dosyasın alıp upload ediyorsun. 1.17+ sürüm kullanıyorsan Google Drive kullabilirsin. Upload etdikden sonra linkin alıpMerhabalar acilen yardım lazım bu şekilde hiçbir item gözükmüyor yardımcı olacak var mı acilen lazım :(Ekli dosyayı görüntüle 198150
The_Sepultura#8776
Hayır kısa sürüyor dediğim adımları tek tek yapın.Baya uzun sürüyor sanırım bu işlem ?
' Tuğra#0611
Burası Oluyor Çok Kolay :)Merhabalar, oyun içerisinden /iazip komutun yazarak texture oluşturabilirsiniz. Ardından resource_pack klasöründen .zip dosyasın alıp upload ediyorsun. 1.17+ sürüm kullanıyorsan Google Drive kullabilirsin. Upload etdikden sonra linkin alıpbu siteden direk link alıp config kısmına yapıştır.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
The_Sepultura#8776
Hata aldıysanız devre dışı olabilir. Log dosyasını atarmısınız.Hocam merhabalar bu işlem tamam ama 1.17.1 sunucuma ekledim itemadder eklentisini plugins yazdığımda çıkmıyor eklentiler içinde neden acaba ?
' Tuğra#0611
Sorunludur Ya Da Jar Dosyasını Atmadıysanız Silinmiştir.+Olarak 1.17.1 Desteklemiyor Olabilir- /plugins yazıp ss atabilir misin ?Hocam merhabalar bu işlem tamam ama 1.17.1 sunucuma ekledim itemadder eklentisini plugins yazdığımda çıkmıyor eklentiler içinde neden acaba ?
Tabi bir dakikaSorunludur Ya Da Jar Dosyasını Atmadıysanız Silinmiştir.+Olarak 1.17.1 Desteklemiyor Olabilir- /plugins yazıp ss atabilir misin ?
The_Sepultura#8776
Hayır sadece 1.17 sürümü çıkarılmıştır. Bug vb olduğu için 1.17.1 destekliyorSorunludur Ya Da Jar Dosyasını Atmadıysanız Silinmiştir.+Olarak 1.17.1 Desteklemiyor Olabilir- /plugins yazıp ss atabilir misin ?
The_Sepultura#8776
' Tuğra#0611
Silip tekrar yüklemeyi deneyinsunucum 1.17.1 zaten hocam
Ekli dosyayı görüntüle 198157
Ekledim hocam bekliyorum bakalım açılmasınıBu 3 plugini sunucuya eklermisiniz.
1.Libsdisgues
2.Lonelibs
3.Protocollib
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!