Çözüldü Item Spawner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AysuD.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.562

AysuD.

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Öncelikle herkese selamlar. Cevap verenlere şimdiden çok teşekkürler

İtem Spawner PLUGINi arıyorum hologramlı leveli ve spawnladığı item türü yazarsa güzel olur. @Mrtol özellikle yardım bekliyorum:) Skriptte olur ama bug girer yada lag yapabilir düşüncesiyle PL daha mantıklı geliyor

Kodlıyalım java ile pluginini sana.
Satır başı 25kr

Aslında bende böyle bir skript mevcut ve lag yapmıyor ama sen bilirsin. hologram ve levelli değil sadace :D

Satın almak istersen: @FuryRS

Benim asıl istediğimde levelli olmasa bile en azından hologramlı olsun hoş duruyor.[DOUBLEPOST=1522851505,1522851253][/DOUBLEPOST]
Kolay Gelsin

Hoş durması tabi iyi birşey fakat hologram çoğu oyuncuda lag yapabiliyor.

Ben Sandikla Yaptim Otomatik Icine Geliyor Levelliside Yapmak Olur Ve Adam Ciktiginda Deaktif Oluyor Girdiginde Aktif

AHahah aynen[DOUBLEPOST=1522944491,1522944443][/DOUBLEPOST]
Şöyle düşünüyorum hub açacağım 4gb faction 4skyblock 256mb çakmalobi 768mb analobi yeterli olmazmı

Dostum istersen en iyi bir sunucu aç lag yapıyor tekrar tekrar ve tekrar...

Sen hala o buyuk sunuculardaki sistemleri skript san ffsfsdf
100+ online sunucumuz var ve skripte dair birsey kullanmiyoruz.

Hologramlı skript sunucu birazda olsa yorar. Ve bunun üstüne level de gelirse sunucuyu fazla yorar.
Ücret ile plugin kodlamak veya yazabilirsin.

Sen hala o buyuk sunuculardaki sistemleri skript san ffsfsdf
100+ online sunucumuz var ve skripte dair birsey kullanmiyoruz.
büyük sunucular mı ? Bilmediğin konu hakkında konuşma bence[DOUBLEPOST=1523023640,1523023582][/DOUBLEPOST]
Ben Sandikla Yaptim Otomatik Icine Geliyor Levelliside Yapmak Olur Ve Adam Ciktiginda Deaktif Oluyor Girdiginde Aktif
tam istediğim gibi olur verebilir misin

büyük sunucular mı ? Bilmediğin konu hakkında konuşma bence[DOUBLEPOST=1523023640,1523023582][/DOUBLEPOST]
tam istediğim gibi olur verebilir misin
8 yıldır bu işlerdeyim.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl