Tanıtım Item Spawner Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aurorius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.119
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aurorius

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar, kendi yaptığım ilk pluginimi buraya koymaya karar verdim. 1.8 versiyonu ile 1.14 versiyonu ayrıdır. 1.8 versiyonunda ipeksi ile kırılabilme config dosyasından ayarlanıyor, 1.14 versiyonunda ise yok, isteyen olursa ona da koyabilirim fakat gerekli görmedim. Bug vs. durumlarda belirtirseniz bakabilirim.

Not: İtem isimleri direkt minecraft'in belirlediği isimlerdir. /itemdb komutunda gösterilen item ismini kullanabilirsiniz. Örneğin: diamond pickaxe değil, diamond_pickaxe

Yetkiler: spawner.al ve spawner.reset

Kullanımı:
/customspawner al <item> <gecikme> #Gecikme saniye üzerinedir.
/customspawner ver <item> <oyuncu> <gecikme>
/customspawner reset #Bütün spawnerları resetliyor

1.8 Versiyon:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.14 Versiyon:
Virus Total:

Örnek video:

Son düzenleme:
Yararlı bir plugin kullanacağım.

Çoğu kişiye yararı olabilir, emeğinize sağlık.

Yararlı plugin eline sağlık.

Ne zamandır aradığım bir plugin. teşekkür ederim

Ellelerine sağlık çok güel olmuş

Tek kelime ile amele işi ya da özenmediğin bir iş. Görünen tarafından bahsetmekten ziyade yapmış olmak için yapılmış gibi görünüyor. Arka planda hiçbir düzen yok. Tekrar eden işlemlerden geçilmiyor. En azından bunları derleyebilirdin. Demiyorum git interface kullan falan ama en azından sistemi bu kadar yormayabilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl