ibrahimscc
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- FearlessEsquire
Discord:
FearlessEsquire#2996
FearlessEsquire#2996
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
FearlessEsquire#2996
plugin arıyorum skript değil skriptler çalışmayabiliyor veya res atınca sp kayboluyor veya yeni sp eklerken zor oluyor
hologram olunca ne oluyor ki bence daha iyi duruyor ve oyuncuya daha güzel görünüyorHologramlı Yapma Düşünsene Sunucuda Baya Kullanıcı Var Ve Hologramlar :/
Lag yapabilir.plugin arıyorum skript değil skriptler çalışmayabiliyor veya res atınca sp kayboluyor veya yeni sp eklerken zor oluyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hologram olunca ne oluyor ki bence daha iyi duruyor ve oyuncuya daha güzel görünüyor
FearlessEsquire#2996
pluginde pek lag olmaz ve kendim için kullanacagım için sunucumda 32 gbLag yapabilir.
Gülmekten Yırtıldım :'D Doğru Yazılan Skript Bozuk Çıkmaz Spler Yok Olmaz flnplugin arıyorum skript değil skriptler çalışmayabiliyor veya res atınca sp kayboluyor veya yeni sp eklerken zor oluyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
hologram olunca ne oluyor ki bence daha iyi duruyor ve oyuncuya daha güzel görünüyor
FearlessEsquire#2996
bende gülmekten yarıldım 1.9 spigot bir sunucu açınca sp skriptleri çöp onun için deneyimsizsin hereldeGülmekten Yırtıldım :'D Doğru Yazılan Skript Bozuk Çıkmaz Spler Yok Olmaz fln
Doğru Kodla Olmaz Öyle Şey.bende gülmekten yarıldım 1.9 spigot bir sunucu açınca sp skriptleri çöp onun için deneyimsizsin herelde
FearlessEsquire#2996
Neyi kodluyorsun kardesim ? hayatında hiç 1.9 sunucu açmadıysan karşımda konuşma sinirimi bozuyorsun bilmiyorsan tamam de geçDoğru Kodla Olmaz Öyle Şey.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!