Bulundu İtem Spawner Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihm00

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
1.16.5 sürümüne uyumlu ücretsiz item spawner plugini var mı?

Discorddan ulaşırmısınız

Ücretsiz olarak gözatabilecekleriniz;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ücretli olarak gözatabilecekleriniz;

ücretsizlerde bu tarz özellik olacağını sanmıyorum ama ücretli halinde bu özellik mevcut artık bu özelliği ekleyen bile kalmadı eklentilerine.

Ücretsiz olarak gözatabilecekleriniz;

Ücretli olarak gözatabilecekleriniz;

ücretsizlerde bu tarz özellik olacağını sanmıyorum ama ücretli halinde bu özellik mevcut artık bu özelliği ekleyen bile kalmadı eklentilerine.
içeriden bilgi aldım ücretlinin özelliklerini yapan bir developer varmış ücretsiz çıkarıcakmış

Discorddan ulaşırmısınız
Merhabalar @KynuxDev,

Yardımı Discord vb. platformlar yerine forum üzerinden sağlamanız, hem sürecin daha şeffaf ilerlemesine hem de benzer sorun yaşayan diğer üyelerin de faydalanmasına yardımcı olacaktır. Bu sayede topluluk adına daha kalıcı ve faydalı bir kaynak oluşturulmuş olur.

Saygılarımla,
Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl