Çözüldü İtem Spawner Hakkinda Yardim FurkanZhlp Yaptigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bias Skyblock

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Arkadaşlar merhaba FurkanZhlp arkadasımızın yapıtıgı skrpt var elmas spawner vb seyleri spawnlıyor ben demir spawnlamasini istiyorum itemspawner create ıronıngot-demirsp yaziyorum fakat bana tas spawner veriyor bu konuda ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim

ıronıngot değilde ironingot yazmalısınız. Eğer bunla alakalı bir sorun değilse @FurkanZhlp arkadaşımız size kendisi yardımcı olabilir.

ıronıngot değilde ironingot yazmalısınız. Eğer bunla alakalı bir sorun değilse @FurkanZhlp arkadaşımız size kendisi yardımcı olabilir.
Yaziyorum Hocam -/itemspawner create ironingot-demirsp yazdim yinede tas olarak cıktı acaba ben size ozelden server ip versem gelip yapabilirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1501763141,1501763007][/DOUBLEPOST]
Kodu buraya atarsan inceleriz.
Hocam FurkanZhlp Yaptigi skyi kullanıyorum kullandigim kod ise /itemspawner get ironingot-demir sp fakat yapıyorum alınca elime tas olarak verip tas spawnlıyor

Config dosyasından ayarlamaniz gerekmektedir

F-ItemSpawner Sanirim.

Dostum Skript Gayet Güzel çalışıyor FurkanZHPL Den İzin Alıp Tanıtım Videosunu Çeksemmi Aceba Veya Ona Söylüyelim o Çeksin ne Dersiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl