Çözüldü İtem kodu nasıl değiştiririm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BilalBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 440
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BilalBey

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
BilalBey

Discord:

BilalBey#3125

Arkadaşlar öncelikle hepinize Es Selamun Aleyküm yakın zamanda bir server açmayı planlıyorum fakat özel bir eşya yapamıyorum özel eşyadan kastım mesela spawnerdan prizmarin kristali atıcak ben buna isimde veriyorum altına bilgide ekliyorum bunlarda sıkıntı yok fakat normal prizmarin kristali ile karışıyor mesela quickshop ile market açtığım zaman normal prizmarin kristali ile aynı sayıyor yada markete bunun satışını ekliyeceğim adam yine normal prizmarin kristalini satabiliyor bu isim verdiğim eşyayı normal prizmarin kristalinden nasıl ayırabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim

Bu yaptığın isim değiştiriyor sadece dataları aynı itemsadder veya oraxen ile yeni item ekleyebilirsin fakat bunu spawner ve shop eklentisininde desteklemesi lazım.

Bu yaptığın isim değiştiriyor sadece dataları aynı itemsadder veya oraxen ile yeni item ekleyebilirsin fakat bunu spawner ve shop eklentisininde desteklemesi lazım.
ilgin için çok teşekkür ediyorum dostum bakayım

Arkadaşlar öncelikle hepinize Es Selamun Aleyküm yakın zamanda bir server açmayı planlıyorum fakat özel bir eşya yapamıyorum özel eşyadan kastım mesela spawnerdan prizmarin kristali atıcak ben buna isimde veriyorum altına bilgide ekliyorum bunlarda sıkıntı yok fakat normal prizmarin kristali ile karışıyor mesela quickshop ile market açtığım zaman normal prizmarin kristali ile aynı sayıyor yada markete bunun satışını ekliyeceğim adam yine normal prizmarin kristalini satabiliyor bu isim verdiğim eşyayı normal prizmarin kristalinden nasıl ayırabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim
İsmi değiştirilmiş bir eşyaya NBT eklenir. Bu NBT sayesinde eklentiler bu eşyanın aynı eşya olmadığını algılar.
Örnek veriyorum; elimde &6Kaos Kılıcı isimli bir elmas kılıç var. Quickshop bunun NBTsini alıp bu eşyanın normal olmadığını alıgayabilir. Yüksek ihtimalle configinde bir ayarı olabilir bunun için ama yoksa eklenti sahibi ile görüşmelisin. Yüksek sürümlerde bu dediğin problemi hiç yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl