merhaba. boxpvp serveri kuruyorum ve servere coin olarak itemler eklemek istiyorum 5 farklı para birimi eklemek istiyorum ve piyasadaki item ekleme pluginlerini bilmiyorum öneriniz var mı?
texture olarak değişiyor mu acaba?kullanabilirsiniz yeni itemler için ia ilede güzelce dekarosyon edebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
görünüşlerini de değiştirmek istiyorum.kullanabilirsiniz yeni itemler için ia ilede güzelce dekarosyon edebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
29huseyinsari
itemsadder.g
görünüşlerini de değiştirmek istiyorum.
emberwyn1
emberwyn1
kullanabilirsiniz yeni itemler için ia ilede güzelce dekarosyon edebilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
iki sorum var birincisi bu pluginde oyuna para iconu olarak ekleme yapabilir miyim? texture olarakİtemsAdder Yada Oraxen Önerebilirim. Özel İtemler, Özel Texture Pack ler Oluşturabilirsin. Paralılar Ama Verdiğin Paraya Değiyor. Cracklileride Bulunuyor Ama Çoğunlukta Sıkıntı Çıkartıyor.
emberwyn1
Özel Kılıç Bile Eklemek Mümkün. Hepsini Yapabilirsin. Ama Oyuncular Her Oyuna Girdiğinde Texture Pack İle Girmek Zorunda Kalır.iki sorum var birincisi bu pluginde oyuna para iconu olarak ekleme yapabilir miyim? texture olarak
ikinci olarak mob koltuk vs gibi şeyleri bu pluginle ekleyebilir miyim?
onda bir sorun yok öyle girsinler fakat texturepack mi yapmalıyım ynai çünkü internette araştırdım maksimum yapabileceğim şey elmas kılıcın şeklini değiştirmek. bundan mı bahsediyorsunuzÖzel Kılıç Bile Eklemek Mümkün. Hepsini Yapabilirsin. Ama Oyuncular Her Oyuna Girdiğinde Texture Pack İle Girmek Zorunda Kalır.
anladım teşekkür ederimAslında Hayır. İtemsAdder 'ı Kurduktan Sonra /ia Yazınca İtemler Menüsü Çıkıyor Sen Hangi İtemi Yaptıysan O Orada Çıkıyor. Özel Kılıç Yapacaksan Senin İstediğin Bir İtemi Çeviriyor Ama Genel Olarak Çevirmiyor. Sen /ia Komutu İle Oradan Alıyorsun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!