Çözüldü item ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xefnu

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
12
merhaba. boxpvp serveri kuruyorum ve servere coin olarak itemler eklemek istiyorum 5 farklı para birimi eklemek istiyorum ve piyasadaki item ekleme pluginlerini bilmiyorum öneriniz var mı?

merhaba. boxpvp serveri kuruyorum ve servere coin olarak itemler eklemek istiyorum 5 farklı para birimi eklemek istiyorum ve piyasadaki item ekleme pluginlerini bilmiyorum öneriniz var mı?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanabilirsiniz yeni itemler için ia ilede güzelce dekarosyon edebilirsiniz.

İtemsAdder Yada Oraxen Önerebilirim. Özel İtemler, Özel Texture Pack ler Oluşturabilirsin. Paralılar Ama Verdiğin Paraya Değiyor. Cracklileride Bulunuyor Ama Çoğunlukta Sıkıntı Çıkartıyor.

Son düzenleme:
İtemsAdder Yada Oraxen Önerebilirim. Özel İtemler, Özel Texture Pack ler Oluşturabilirsin. Paralılar Ama Verdiğin Paraya Değiyor. Cracklileride Bulunuyor Ama Çoğunlukta Sıkıntı Çıkartıyor.
iki sorum var birincisi bu pluginde oyuna para iconu olarak ekleme yapabilir miyim? texture olarak
ikinci olarak mob koltuk vs gibi şeyleri bu pluginle ekleyebilir miyim?

iki sorum var birincisi bu pluginde oyuna para iconu olarak ekleme yapabilir miyim? texture olarak
ikinci olarak mob koltuk vs gibi şeyleri bu pluginle ekleyebilir miyim?
Özel Kılıç Bile Eklemek Mümkün. Hepsini Yapabilirsin. Ama Oyuncular Her Oyuna Girdiğinde Texture Pack İle Girmek Zorunda Kalır.

Özel Kılıç Bile Eklemek Mümkün. Hepsini Yapabilirsin. Ama Oyuncular Her Oyuna Girdiğinde Texture Pack İle Girmek Zorunda Kalır.
onda bir sorun yok öyle girsinler fakat texturepack mi yapmalıyım ynai çünkü internette araştırdım maksimum yapabileceğim şey elmas kılıcın şeklini değiştirmek. bundan mı bahsediyorsunuz

Aslında Hayır. İtemsAdder 'ı Kurduktan Sonra /ia Yazınca İtemler Menüsü Çıkıyor Sen Hangi İtemi Yaptıysan O Orada Çıkıyor. Özel Kılıç Yapacaksan Senin İstediğin Bir İtemi Çeviriyor Ama Genel Olarak Çevirmiyor. Sen /ia Komutu İle Oradan Alıyorsun.

Aslında Hayır. İtemsAdder 'ı Kurduktan Sonra /ia Yazınca İtemler Menüsü Çıkıyor Sen Hangi İtemi Yaptıysan O Orada Çıkıyor. Özel Kılıç Yapacaksan Senin İstediğin Bir İtemi Çeviriyor Ama Genel Olarak Çevirmiyor. Sen /ia Komutu İle Oradan Alıyorsun.
anladım teşekkür ederim

Rica Ederim. Sorununuz Bittiyse Konuyu Kapatınız Lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl