Çözüldü item alma, atma yasaklama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dotquard

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Dotquard

Discord:

Dotquard

on drop:
if player has permission "aac.role":
cancel event
send "&8[&c+&8] &7Yere eşya atmak engellenmiştir." to player

on pickup:
cancel event
send "&8[&c+&8] &7Yerden eşya almak engellenmiştir." to player
kodum bu yere eşya atamıyorum o çalışıyor fakat yerden eşya ala biliyorum :/ onuda yasaklamam lazım.

kodum bu yere eşya atamıyorum o çalışıyor fakat yerden eşya ala biliyorum :/ onuda yasaklamam lazım.
Çünkü yetkiyi yanlış ayarlamışsınız. Eğer oyuncuda aac.role yetkisi varsa; yerden eşya alamaması gerekiyor. Eğer yetki yoksa alabilir. Bunu tam tersi olarak hasn't veya has not ifadesini kullanmalısınız. Böylelikle yetkiye sahip olmayan oyuncular yerden eşya alamayacak. Diğerinide aynı şekilde yapmalısınız. Anladığım kadarıyla sadece adminler yerden eşya alıp-atabilecekler. Bu yüzden şartların doğru ayarlandığından emin olun. Test ederken yetkinizi alarak test edin, kodunuz doğru fakat dediğim gibi şartları doğru ayarlayın.

İyi forumlar <3

Çünkü yetkiyi yanlış ayarlamışsınız. Eğer oyuncuda aac.role yetkisi varsa; yerden eşya alamaması gerekiyor. Eğer yetki yoksa alabilir. Bunu tam tersi olarak hasn't veya has not ifadesini kullanmalısınız. Böylelikle yetkiye sahip olmayan oyuncular yerden eşya alamayacak. Diğerinide aynı şekilde yapmalısınız. Anladığım kadarıyla sadece adminler yerden eşya alıp-atabilecekler. Bu yüzden şartların doğru ayarlandığından emin olun. Test ederken yetkinizi alarak test edin, kodunuz doğru fakat dediğim gibi şartları doğru ayarlayın.

İyi forumlar <3
sadece aac rolü alamicak ve permi verdim üstteki çalışıyor item atamıyorum fakat altaki çalışmıyor.

İyi forumlar <3
Ek olarak, bir önceki konunuzu da gördüm; [Blok almayı/atmayı engelleme] tam olarak ne yapmak istediğinizden emin değilim. Zaten her iki konunuzda aynı mantık içerisinde, bloklarda itemdir. Fakat özellikle blokların alınmasını engellemek için şunu kullanmalısınız:

Kod:
load:
    delete {ignored::blocks::*}
    add "stone", "grass block", "oak log" to {ignored::blocks::*}

pickup:
    {ignored::blocks::*} contains event-item:
        cancel event
        send "&cBu bloğu almanız yasak!"

Ek olarak, bir önceki konunuzu da gördüm; [Blok almayı/atmayı engelleme] tam olarak ne yapmak istediğinizden emin değilim. Zaten her iki konunuzda aynı mantık içerisinde, bloklarda itemdir. Fakat özellikle blokların alınmasını engellemek için şunu kullanmalısınız:

Kod:
load:
    delete {ignored::blocks::*}
    add "stone", "grass block", "oak log" to {ignored::blocks::*}

pickup:
    {ignored::blocks::*} contains event-item:
        cancel event
        send "&cBu bloğu almanız yasak!"
olay şu aac rolündekiler yere item atamicak ve yerdeki itemleri alamicak.

olay şu aac rolündekiler yere item atamicak ve yerdeki itemleri alamicak.

Bende çalışıyor, lütfen yetkilerinizi doğru ayarladığınızdan emin olun.

Kod:
on pickup:
        cancel event
        send "&8[&c+&8] &7Yerden eşya almak engellenmiştir." to player # bu yazı devamlı olarak tetikleneceği için loop etkisi yaratacaktır!

cvcvc.webp

Bende çalışıyor, lütfen yetkilerinizi doğru ayarladığınızdan emin olun.

Kod:
on pickup:
        cancel event
        send "&8[&c+&8] &7Yerden eşya almak engellenmiştir." to player # bu yazı devamlı olarak tetikleneceği için loop etkisi yaratacaktır!

Ekli dosyayı görüntüle 250560
teşekkür ederim, denediğiniz için yerdeki itemleri birleştirme plugini vardı ondan kaynaklı çalışmıyordu kod.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl