Çözüldü Item Adder emojiler [] olarak gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

why_shiro

Certified 3310 Enjoyer
Elmaslar
265
Discord İzni
Minecraft
why_shiro
X
whyshiro_

Discord:

why_shiro

Selam arkadaşlar,

3 - 4 arkadaşımla beraber Role Play yapmak için Item Adder eklentisi indirdik. Ancak emojiler her zaman [] olarak gözüküyor. Aynı zamanda hotbar üstündeki yazılar da şu şekilde gözüküyor

1714136388001.png

Sunucuda sadece Item Adder, LoneLibs ve ProtocolLib bulunmakta. Force Unicode metodunu denedim ancak sonuç yok. Ayrıca yazılar şu şekilde gözükmekte:

1714136516005.png

1714136536143.png

1714136558483.png

Sunucu sürümüm: Paper 1.20.4

Bu sorunun birkaç tane sebebi var. İlk olarak kullandığınız görsellerin 256x256'dan büyük olmaması gerekiyor. İkinci olarak resim dosyalarının isimlerinin büyük harf veya ,&₺$ gibi karakterler içermemesi gerekiyor. Üçüncü olarak ise font imagesları ayarladığınız yml uzantılı dosyadaki scale_ratio değerleri kullandığınız resmin yüksekliğine ve genişliğine bölünebilir olmadığı zaman bazen bu sorun yaşanabiliyor. Ayrıca y_position değerinin scale_ratio değerinden büyük olmaması gerekiyor.

Bu sorunun birkaç tane sebebi var. İlk olarak kullandığınız görsellerin 256x256'dan büyük olmaması gerekiyor. İkinci olarak resim dosyalarının isimlerinin büyük harf veya ,&₺$ gibi karakterler içermemesi gerekiyor. Üçüncü olarak ise font imagesları ayarladığınız yml uzantılı dosyadaki scale_ratio değerleri kullandığınız resmin yüksekliğine ve genişliğine bölünebilir olmadığı zaman bazen bu sorun yaşanabiliyor. Ayrıca y_position değerinin scale_ratio değerinden büyük olmaması gerekiyor.
Hepsi dediğiniz gibi. Sorun hala devam etmekte. Item Adder'in son sürümünü kullanıyorum. Custom emoji'ler için oluşan dosya şu şekilde:

Image

Hepsi dediğiniz gibi. Sorun hala devam etmekte. Item Adder'in son sürümünü kullanıyorum. Custom emoji'ler için oluşan dosya şu şekilde:

Image
Bahsettiğim dosya bu dosya değil, bu json dosyası, _iainternal klasöründe ise ayarlarınız configs dosyasının içindeki yml uzantılı dosyalardan ayarlanıyor bu ayarlar. Bu dosya otomatik oluşuyor. Resimleri eklemek için kendiniz yml dosyasına eklemeniz ya da sıfırdan yml dosyası oluşturup bu dosyalardaki formatta yazmanız gerekiyor.
IMG_1054.jpeg

Örnek format:
IMG_1057.jpeg

Son düzenleme:
Hocam ben bir fark göremedim ya. Bu da benim dosyam

1714142879530.png

Sayılar için olan permissionları sayısız şekilde yapıp tekrar dener misiniz? Ayrıca hiçbir emoji çalışmıyor gibi gözüküyor texturepack yüklenmesinde bir sıkıntı olabilir itemsadder configindeki hosting yöntemlerinden sadece bir tanesinin aktif olduğundan emin olun, sunucuya çık-gir yapın, ayrıca self host kullandığınızı görüyorum, self hostta ip adresinin makine adresine ayarlı olduğundan emin olun.

Son düzenleme:
Ayrıca sunucu başlatma dosyasında başlatma argümanlarına -Duser.lang=en argümanını ekleyince de sorunu çözülenler varmış.

Ayrıca sunucu başlatma dosyasında başlatma argümanlarına -Duser.lang=en argümanını ekleyince de sorunu çözülenler varmış.

Maalesef hocam çözülmedi sorun. 1.20.4'e ait bir şey mi alamadım.

Pardon varmış zaten.

yml dosyanızda dosya isimlerinin sonunda .png yazmıyor. Onu düzeltmeyi de dener misiniz? (path kısmında)

Merhabalar deneme yanılma usulü ile birkaç tane çözüm yolu denemeni isteyeceğim.

-Birincisi tüm emoji ile alakalı contentleri yedekleyip ia klasöründen çıkarın
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kurulumunu yapın.
Bu arada emojileri kurduktan sonra kaynak paketlerinizi güncellemeyi unutmayınız genellikle unutuluyor.

-İkincisi kaynak paketi sunucunuzu güncelleyin aşağıda bulunanlardan kendinize en uygun olanını seçin hızlı kurulumlar için selfhost önerimdir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhabalar deneme yanılma usulü ile birkaç tane çözüm yolu denemeni isteyeceğim.

-Birincisi tüm emoji ile alakalı contentleri yedekleyip ia klasöründen çıkarın
kurulumunu yapın.
Bu arada emojileri kurduktan sonra kaynak paketlerinizi güncellemeyi unutmayınız genellikle unutuluyor.

-İkincisi kaynak paketi sunucunuzu güncelleyin aşağıda bulunanlardan kendinize en uygun olanını seçin hızlı kurulumlar için selfhost önerimdir.

Bu çözüm acaba hangi sürüm için? Eğer müsaitseniz Discord'dan yardımcı olabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl