Bulundu İtem Adder 1.15.2 plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Melkor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.021
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Melkor

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
boribilal
Bu plugin paralı bildiğiniz gibi bana bu pluginin 1.15.2 sini aticak varmi veya new items in 1.15.2 sürümlüsüde olur.Sadece özel sunucu açıcam yani 4-5 oynucaz varsa paylaşırmısınız?

Bahsetmiş olduğunuz eklentinin 1.15.2 sürümünü destekleyen sürümü yoktur ki bildiğim kadarıyla da en fazla 1.13.2 sürümünü destekliyor ?

Bahsetmiş olduğunuz eklentinin 1.15.2 sürümünü destekleyen sürümü yoktur ki bildiğim kadarıyla da en fazla 1.13.2 sürümünü destekliyor ?

Yiğit yanlış bilgi verme lütfen gidip bi bakıp ta yaz bari.

Dostum dediğin plugin ücretli ve istersen 1 Kişi bile oyna kimse okadar para verip sana vermez ki vermez de buna hakkı yok.

Eğer cidden 3 5 kişi oynayacaksanız leak olarak indirebilirsin

New İtemsin yok ama İtem Adder adında başka versiyonu var bu versiyon 1.15x destekliyor

Bildiğime göre 1.13.2 kadar

Bildiğime göre 1.13.2 kadar
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yiğit yanlış bilgi verme lütfen gidip bi bakıp ta yaz bari.

Dostum dediğin plugin ücretli ve istersen 1 Kişi bile oyna kimse okadar para verip sana vermez ki vermez de buna hakkı yok.

Eğer cidden 3 5 kişi oynayacaksanız leak olarak indirebilirsin
Teşekkürler marshmello :D. Buldum sızdırılmış versiyonunu ama sen beni yanlış anlamışsın ben hem daha önceden alıp şimdi kopyyasını bana atabilcek biri varmı hemde leak halini bulabilecek manada demek istedeim.Gene de sağol .

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler marshmello :D. Buldum sızdırılmış versiyonunu ama sen beni yanlış anlamışsın ben hem daha önceden alıp şimdi kopyyasını bana atabilcek biri varmı hemde leak halini bulabilecek manada demek istedeim.Gene de sağol .
Sızdırılmış versiyonunu bulabildin mi ben bir ara baya arayıp bulamayıp parayla satın almıştım :D

@Melkor Bence o eklentiyi sana buradan kimse ücretsiz şekilde vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl