iTaner, MC4FUN (Sapphire) Hırsızlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KRYGT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum. Reeldeki iş yoğunluğum ve konu başlığında ismi geçen bir takım emek hırsızı çoluk, çocuk sebebiyle MC sunucu uğraşımı bırakmıştım.

Bundan aylar öncesinde forumda da üye olarak bulunan iTaner isimli kullanıcıdan SurvivalTurk isimli sunucuyu 1500 TL + sunucu işlediği ve sunucunun TÜM teknik sorunlarıyla ilgilenip geliştirmesine katkıda bulunduğu sürece kârdan %20 pay karşılığında satın almıştım.

Bu alışverişimiz karşılığında doğal olarak sunucunun tüm hakları;
-discord kanalı
-websitesi
-leaderos lisansı
-sunucu dosyaları
-eklentileri vs.
bana geçmişti. a'dan, z'ye her şeyi. anlaşma bu yöndeydi.

Elimde tüm SS'leri mevcuttur ki, kendisi hangi eklentiyi istediyse hepsini ama hepsini ücretini ödeyip, döviz basında satın aldım. Fakat hiç bir eklentiyi eklemeye bile tenezzül etmedi kendisi, görevlerini yerine getirmedi ve her zaman benimle sidik yarışı içerisinde oldu.

Sunucuyu kapattık, hesap kitap yapıldı Taner'e kârdan payını takdim ettim. (ki bu arada kendisine ininal'den para gönderip "al kardeşim kendine yemek ısmarla" demişliğim bile vardır!)

Sunucu kapandıktan aylar sonrasında, kendisi SurvivalTurk'ün Discord'undan yeni sunucusu MC4FUN'ın reklamını yaptı, kendisine discord'dan istemediğimi ve discord sunucusunun bana ait olduğunu söyledim.

sonrasında beni discord kanalından attı ve sunucunun isminin MC4FUN Resmi Sunucusu diye komple değiştirdi, içinde üyelerle birlikte.

Kendisi hepsinden önemlisi "bana ait olan bir şeyi ÇALMIŞTIR"

Bu konu karalama konusu vs. değildir. Bu vb. şeylerle uğraşmam, zaten kanal da umurumda değil. İşlem yaptığımız forumda - ticaret puanı verdim ve istiyorum ki adı ve sunucusu google arama sonuçlarında yukarılarda çıksın, insanlar kimin sunucusunda oynadığını bilsin.

Kendisi borç, harç içerisinde kıvranıyordu ben o'na el uzattım. O ise o eli ısırdı :)

İyi forumlar diliyorum.

34y5t6.png

OzJ2D4.png

bir çok forumda konusunu açtığım gibi, kendisi bir çok özel görüşme ve ortaklık sürecimizde "mc-tr"nin sahibini reelde bulup dövmekten bahsetmiştir, vakti zamanında Sapphire ekibi (Shiryu ve Taner'e) karşıt açılan konulardan dolayı.

Olayı anlayamadım 2. kez okuduğum da tanerin böyle birşey yapacağını düşünemiyorum bile eskiden beraber çalışmışlığımız var eğer böyle birşey yaptıysa karakterine yazık.

Olayı anlayamadım 2. kez okuduğum da tanerin böyle birşey yapacağını düşünemiyorum bile eskiden beraber çalışmışlığımız var eğer böyle birşey yaptıysa karakterine yazık.
merhaba, aklına takılan bir soru varsa soru cevap şeklinde ilerleyebiliriz.

amacım kimseyi zan altında bırakmak değil ama herkes nelerle karşılaşabileceğini bilsin istiyorum. ben de beklemezdim, o sebep ile yatırım yaptım. binlerce lira harcadım bu işe. ama gel gelelim, böyle bir mevzudan patlak verdi kendisi.
birlikte çalışırken el bebek, gül bebek iken. çalışmayı bıraktıktan sonra kendisi bu tip bir davranış sergiledi.

takımının ve şahısların acilen forumdan yasaklanması gerekiyor

Sizi çok iyi anlıyorum. İnsanlar böyle işte para göz döndürüyor hele ki para ve yanında bazı ufak tefek şeyleri de elde ettin mi vay yavrum vay. İşte herkese yardım eli uzatmıcaksın. Yoksa böyle dönek olurlar işte.

Bildiğim kadarıyla açılan ilk ifşa konusu değil, ilk olayı da değil kişinin

Bu arkadaşın dedikleri şeyleri doğrulayabilirmiyim bilmiyorum ama taneri tanıdığım kısa süre zarfında para karşılığında her şeyi yapabileceğini gördüm bu konuyla ilgili yaşanmışlığım şöyledir ,

Ben sunucusunda vip almıştım yeni açtığı mc4fun Bedrin ismim bilenler vardır aralarında belki oynayan aktif oyunculardan ben bu taner isimli şahısın sunucusunda en zenginleri çeken kişilerden biriydim ve bana bazen ayrıcalıklar tanıyordu bunu düzgün olarak söyleyebilirim fakat daha da kötüsü Asaf isimli oyuncu kişiye op vermiştir ve gizli admin niyetine arkadaşlarının klanına sokup eşyalar vermiştir
Arkadaşlarına ne kadar ayrıcalık tanıdığınıda şurdan belirtiyim güpe gündüz açık bir şekilde hile videosu olan bir kişinin kurallarda sınırsız ban yemesi ile alakalı bir kural vardır fakat şahıs arkadaşı olduğu için gerek discord kanalındaki ss atarken gerek oyun içi banlanmadan önce bize hakaretler edebilmiş benim kendimi savunmamı ve ss i anlatmamam için yetkili ile ayrı odaya geçip sadece 3 gün ban yemiştir kurallarının son bölmesindede yazan şey şudur kurucu ve yetkililer bu kuralları değiştirebilir bunada kimse karışamaz gibi bir şey yazıyordu vel hasılı bizim arkadaşda hile açmıştı bile isteye sonrada perma ban yemişti biz bunu belirttiğimizde perma ban olduğunu söylemişti ,
işin komik tarafı bu olaylardan farklı olarak ben adamları claimli alanlarında olta ile çektiğim için 5 gün ban yemiştim ve zaten o gecesi haklı olduğum halde hala banımı açmamak da ısrar edtiklerinden dolayı sunucuyu bırakmıştım demem o ki bu taner olan kişiye asla GÜVENMEYİN asla PARA VERMEYİN .

Baba mesleği herhalde bu dolandırıcılık ?

Çoğu bölümü alıntı bir sunucu zaten, açan kişiyi tanımıyorum ama sunucu ne kadar aktif oyuncusu olsada alıntılardan ibaret.

Çoğu bölümü alıntı bir sunucu zaten, açan kişiyi tanımıyorum ama sunucu ne kadar aktif oyuncusu olsada alıntılardan ibaret.
İlgimi çekti alıntı olan yerleri alıntı olduğu yerler ile birlikte belirtir misiniz ?

Sıkıcı bir durum.

İlgimi çekti alıntı olan yerleri alıntı olduğu yerler ile birlikte belirtir misiniz ?
Şuan survival bölümü kapalı, ben en basit lobiden bir görsel ile örnek vereyim.
tab1.png
indir.jpg

Üstteki, MC4FUN lobisinin tab listi.
Alttaki ise, yabancı bir alım-satım forumunda satılan bir konfigürasyon.

Şuan survival bölümü kapalı, ben en basit lobiden bir görsel ile örnek vereyim.
Ekli dosyayı görüntüle 152801
Ekli dosyayı görüntüle 152802

Üstteki, MC4FUN lobisinin tab listi.
Alttaki ise, yabancı bir alım-satım forumunda satılan bir konfigürasyon.
Bu alıntı olmuyor satılan konfigürasyonu kullanmak normal değil mi?
Discord konusuna gelecek olursak keşke tacı alması gerektiğini zamanında belirtseydim böyle bir durum olacağı aklıma gelmezdi herkes bir şey için kullanılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl