İstifa ediyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.757
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutuşmak mı aga yapma be neyse sal eğer birşey konuşmak sormak istersen batuhanacar#8206 yazabilirsin foruma girmem daha
ASŞDLAKŞSLDKŞASDKASŞDSDKŞKLŞSDKLŞASDASKLDASDŞKLSDASKDŞSAKDLASDKSADSA BATUHAN ACAR GANGSTA PARADİSE

Batuhan dün 15 yaşındaydın geçen 17 idin bugün 16 olmuşsun ?
20 mayıs'da doğum günümdü abim 17 yaşındayım demedim hiç birine ama neyse @Aish'e bile 15 demiştim 20 mayıs öncesi?

20 mayıs'da doğum günümdü abim 17 yaşındayım demedim hiç birine ama neyse @Aish'e bile 15 demiştim 20 mayıs öncesi?
Sen neden yaşa bu kadar takılan birisisin? Hayır birisinin 15 yaşında olması ve dolandırıcı olmasıyla, 20 yaşındaki birisinin dolandırıcı olması aynı şey. Senin yaşının büyüklüğü bunu örtbas mı ediyor?

Ya sen ne kadar yalancı aşağılık bir insansın yazdıklarını silme bari

NOT: Ettiği tüm küfürleri silmiş sste bulunuyor ayrı olarak bizim dıscord sunucumuza almadığımız zamanda ki hallerini MC-TRye koymuyorum rezil bir insansın tüm gerçekleri biliyorum Batuahan git kundakta bebe kandır
unknown-172.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl