İstifa ediyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 6.757
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderatör işi
Gönül işi

Sana o kadar katılıyorum ki .
yüzsüz forumu bıraktım diyorsun yan hesap açıp yorum yapıcak kadar karaktersiz birisin farkında mısın forumu bırakıyorum adaletsiz diyip 10 dakikada bir foruma girip insanların mesajlarını okuyorsun ne kadar yüzsüzsün

yüzsüz forumu bıraktım diyorsun yan hesap açıp yorum yapıcak kadar karaktersiz birisin farkında mısın forumu bırakıyorum adaletsiz diyip 10 dakikada bir foruma girip insanların mesajlarını okuyorsun ne kadar yüzsüzsün
Dcde atılan duyuruyu ss olarak attı bir arkadaş foruma ondan girdim bu hesabımıda Batuhan için açtım cok boş yapıyorsun ama al sana ilgi gündelik hayatımda forumu bıraktığımdan beri Mc&valorant oynuyorum ve dışarı çıkıp geziyorum artık hayatsız değilim forumu bırakmam iyi oldu

Dcde atılan duyuruyu ss olarak attı bir arkadaş foruma ondan girdim bu hesabımıda Batuhan için açtım cok boş yapıyorsun ama al sana ilgi
Al sana ilgi diyebilmek için her banlandığında forumda bırakıyorum yazısı paylaşması gerek ama banlanmadı hiç ?

Al sana ilgi diyebilmek için her banlandığında forumda bırakıyorum yazısı paylaşması gerek ama banlanmadık hiç ?
Evet abi paylaştımda karşılaştırdığımızda hiç aynı şey deiller

Dcde atılan duyuruyu ss olarak attı bir arkadaş foruma ondan girdim bu hesabımıda Batuhan için açtım cok boş yapıyorsun ama al sana ilgi gündelik hayatımda forumu bıraktığımdan beri Mc&valorant oynuyorum ve dışarı çıkıp geziyorum artık hayatsız değilim forumu bırakmam iyi oldu
sabahtan akşama kadar bilgisayar başında duyuruda klavyeni kırıyorsun adaletsiz forum diye ama bil bakalım attığın duyuruda seni takan bile yok farkındasın ama yüzsüzlüğünden dolayı hesap açıp açıp boş konuşmaya devam ediyorsun gidip ücretsiz eklentileri parayla satabilirsin belki alıcın olur

sabahtan akşama kadar bilgisayar başında duyuruda klavyeni kırıyorsun adaletsiz forum diye ama bil bakalım attığın duyuruda seni takan bile yok farkındasın ama yüzsüzlüğünden dolayı hesap açıp açıp boş konuşmaya devam ediyorsun gidip ücretsiz eklentileri parayla satabilirsin belki alıcın olur
Ücretsiz eklentileri parayla satmak anladım abicim . Bunun duyurusunu yaptığımda bi kaç insan kaldır kaldır hallederiz demişti ama neyse.d
Beni takan yok ama sen benimle uğraşmaya çalışıyorsun açık aramaya çalışıyosun ışılım ver bana ilgi çelişme pls reel hayatına yoğunlaş benimle derdin ne olum engelledim seni kestim muhatabımı sal beni

YA ONU BUNU BOŞVERİNDE NEREYE GİDİYOR BU EKONOMİ? AMA SİYASET YAPMAYIN FORUMDA YASAK.

Ücretsiz eklentileri parayla satmak anladım abicim . Bunun duyurusunu yaptığımda bi kaç insan kaldır kaldır hallederiz demişti ama neyse.d
Yavaş yavaş konuşamayacak, kendini anlatamayacak hale geliyorsun helal birazdan koyarsın alt f4 siteye

Ücretsiz eklenti değil paketleri yalan söyleme @Aish

Yavaş yavaş konuşamayacak, kendini anlatamayacak hale geliyorsun helal birazdan koyarsın alt f4 siteye

Ücretsiz eklenti değil paketleri yalan söyleme @Aish
1 hatamız oldu düzelttik orda hak veriyorum no problem

konuyu saptırdınız ya

bu arada benim hala neden flamam var la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl