Bulundu Istek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WolfRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 997
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WolfRam

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
31
sizden istediğim şu nohitdelay pluginindeki gibi oyunculara vurnca uçmasını istiyorum ama bu olay sadece world dünyasında olcak başka dünyada normal vuruş olcak plugini istemiyor skript istiyorum yapa bilcek ?

sizden istediğim şu nohitdelay pluginindeki gibi oyunculara vurnca uçmasını istiyorum ama bu olay sadece world dünyasında olcak başka dünyada normal vuruş olcak plugini istemiyor skript istiyorum yapa bilcek ?
peki plugini varken neden skript istiyorsun açıklarsan sevinirim :D çünkü biraz mantıksız geliyor ve bu mesajdan sonra istediğin skripti yapmaya başlicam (yapabilirsem)

Kod:
on damage:
    if victim's world is "worldadi":
        set victim's flight mode to true

buyurunuz.

Buyur Kardeşim Kodun Bu. -/nohitdelay 1.5 - 2.5 - 3.5 - 4.5 - 6.5 - 7.5 - 8.5 - 9.5 ve 10.5 bu sayılardan istediğini seç ve artık o hızda fırlatılsınlar ve world adlı dünyada gerçekleşicek bu olay.
Kod:
command /nohitdelay <number>:
    usage: /nohitdelay 1.5 - 2.5 - 3.5 - 4.5 - 5.5 - 6.5 - 7.5 - 8.5 - 9.5 ve 10.5
    trigger:
        set {_PushList::*} to 1.5, 2.5, 3.5, 4.5 , 5.5, 6.5, 7.5, 8.5, 9.5 and 10.5
        if arg-1 is set:
            if arg-1 is smaller than 11:
                add {_PushList::%arg-1%} to {push.%player%}
                message "&6&l&oN&c&lHIT&e&l&oD &8&l> &aItme Kuvveti Aktif! %{_PushList::%arg-1%}%"
            else:
                message "&6&l&oN&c&lHIT&e&l&oD &8&l> &cHey Sen! Itme Kuvvetini 10'dan Fazla Yapamazsın !"

on damage of a player:
    if player's world is "world":
        if victim's world is "world":
            if {push.%victim%} is set:
                push victim in direction of attacker with force {push.%victim%}
Not: Alıntıdır! (Yabancı Bir Forumdan)[DOUBLEPOST=1490024995,1490024957][/DOUBLEPOST]
Kod:
on damage:
    if victim's world is "worldadi":
        set victim's flight mode to true

buyurunuz.
hmm flight modu açtı peki ya sonra ?

Buyur Kardeşim Kodun Bu. -/nohitdelay 1.5 - 2.5 - 3.5 - 4.5 - 6.5 - 7.5 - 8.5 - 9.5 ve 10.5 bu sayılardan istediğini seç ve artık o hızda fırlatılsınlar ve world adlı dünyada gerçekleşicek bu olay.
Kod:
command /nohitdelay <number>:
    usage: /nohitdelay 1.5 - 2.5 - 3.5 - 4.5 - 5.5 - 6.5 - 7.5 - 8.5 - 9.5 ve 10.5
    trigger:
        set {_PushList::*} to 1.5, 2.5, 3.5, 4.5 , 5.5, 6.5, 7.5, 8.5, 9.5 and 10.5
        if arg-1 is set:
            if arg-1 is smaller than 11:
                add {_PushList::%arg-1%} to {push.%player%}
                message "&6&l&oN&c&lHIT&e&l&oD &8&l> &aItme Kuvveti Aktif! %{_PushList::%arg-1%}%"
            else:
                message "&6&l&oN&c&lHIT&e&l&oD &8&l> &cHey Sen! Itme Kuvvetini 10'dan Fazla Yapamazsın !"

on damage of a player:
    if player's world is "world":
        if {push.%victim%} is set:
            push victim in direction of attacker with force {push.%victim%}
Not: Alıntıdır! (Yabancı Bir Forumdan)[DOUBLEPOST=1490024995,1490024957][/DOUBLEPOST]
hmm flight modu açtı peki ya sonra ?

Arkadas türkceyi kullanamıyor metinde "ucmasını istiyorum" demis eğer öyle demeseydide tepmesini istiyorum deseydi push yapardık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl