İstek Skriptler Alınır

Yusuf Akan

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
İstediğiniz Skriptleri Belirtirseniz Yardımcı Olabilirim.İyi Forumlar

İstediğiniz Skriptleri Belirtirseniz Yardımcı Olabilirim.İyi Forumlar
Kod:
command /market:
    trigger:
        wait 3 tick
        open chest with 6 rows named "&cDeneme" to player
        set {_sayi} to 0
        watit 9 tick
        loop {item.item::*}:
            wait 1 tick
            loop {name.na::*}:
                wait 1 tick
                loop {name.lo::*}:
                    wait 1 tick
                    loop {name.gi::*}:
                        wait 5 tick
                        format slot {_sayi} of player with loop-value-1 named "&6%loop-value-2%" with lore "&9%loop-value-3%" to close then run [execute player command "/%loop-value-4%"]
            add 1 to {_sayi}
Bir şey Sorcam Ama Ağır Gelebilir Bilmiyorum Biliyormusun Buradaki loopları nasıl tek tek alırım mesela ben market yazınca farklı itemler çıkcağı yerine hep aynı itemler çıkıyor :D bunu nasıl ayarlayacam çözemedim .

Biraz Daha Anlatırmısınız Sizin Fikirlerinizi Anlamak Çok Zor :D

Bu Arada Wait Yerine Watit Yazmışsınız.6. Satırda

Biraz Daha Anlatırmısınız Sizin Fikirlerinizi Anlamak Çok Zor :D

Bu Arada Wait Yerine Watit Yazmışsınız.6. Satırda
o watit i biliyorum ama anlatmak istediğim .item ekle item ismi <item namesi> item loresi <tıklayınca gideceği yer>
yazdığımda ve eklediğimde market yazınca chest açlıyor orda eklediklerim görülüyor 2 tane ekleyince loreler nameler birbirine giriyor bunu nasıl düzeltcem

o watit i biliyorum ama anlatmak istediğim .item ekle item ismi <item namesi> item loresi <tıklayınca gideceği yer>
yazdığımda ve eklediğimde market yazınca chest açlıyor orda eklediklerim görülüyor 2 tane ekleyince loreler nameler birbirine giriyor bunu nasıl düzeltcem

Bu Konu Hakkında Pek Bi Bilgim Yok Kusura Bakmayın :D Ama Bi Skriptte Benzeri Birşey Görmüştüm Bulursam Atarım Skripti @ByFatih

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl