Bulundu İstek Skript Yazabilecek birini arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teraofficiql

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
52
Minecraft
Teraofficiql

Discord:

Teraaofficiql

Merhaba mc-tr üyeleri. Ücretli bir şekilde yaklaşık 6-7 bin satır civarında olacak bir skript yazdırmak istiyorum. skript reflect, gibi add-onlar ve fonksiyonlar kullanılacak. İşinde profesyonel olanlar lütfen discord üzerinden ulaşsın. Parası aşırıya kaçmadığı sürece sıkıntı değil.
Discord : teraofficiql

Merhaba mc-tr üyeleri. Ücretli bir şekilde yaklaşık 6-7 bin satır civarında olacak bir skript yazdırmak istiyorum. skript reflect, gibi add-onlar ve fonksiyonlar kullanılacak. İşinde profesyonel olanlar lütfen discord üzerinden ulaşsın. Parası aşırıya kaçmadığı sürece sıkıntı değil.
6 7K satırlık bir skript kullanmanız sunucuyu cidden çok yoracaktır bunun yerine eklenti yaptırmanızı tavsiye ederim.

6-7bin satırlık bir Skript istiyorsanız parası aşırıya kaçacaktır, zaman değerli sonuçta. Ayrıca bu kadar uzun bir şey için eğer zorunda değilseniz Skript kullanmamanızı tavsiye ederim.

Eğer ki eklenti yazdırmayı düşünürseniz bana ulaşın.

Discord: erisos

bu devirde güzelini yapan zor

Şunu Söylemek isterim, o söylediğin rakamda skript ekler isen sunucun direk kapanır sanırım.

Ve Skript eğer 5 satır ise plugin ile o satırı 1'e çevirirsin. Yani kısacası plugin yaptıran birini bul. Ama ararken detaycı bir plugin yazan birini bul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl