/mute <oyuncu> <isim> <süre> <sebep> yazınca;
----------------
> asdas adli yetkili dsd adli oyuncuyu <sebep ne ise sebep yazıcak> sebebinden susturdu!
> Süre: süre kaç ise süre yazıcak
----------------
Oyuncu susturulunca başka bir yetkili aynı kişinin mute süresi bitmeden yine mute atarsa Bu oyuncu zaten <susturma sebebi> yüzünden <susturma süresi> susturulmus! uyarisi gelicek
Mute atılınca konuşmaya çalışınca;
Susturuldun! <kaç süre susturuldu ise> saniye susturuldun!
Her konustugu zaman mute süresi bitene kadar bu mesaj gelicek ama mesela 100 saniye mute attık 10 saniye sonra konuşmaya çalışırsa 90 saniye kaldı diyicek.
/m /tell /msg gibi komutları kullandıgı zaman;
Susturuldugun icin ozel mesaj komutlari kullanamassin! Uyarisi gelicek
ve essentials'ın mute sini istemiyorum skript ile mute istiyorum bide;
/unmute <oyuncu>
----------------
> asdas adli yetkili dsd adli oyuncunun susturulma cezasini kaldirdi!
----------------
Forumda büssürü vardır ama biri 10 biri 20 hata veriyor ve 100 saniye mute atılınca 10 saniye sonra yazınca 90 saniye kaldı demek yerine hala 100 saniye kaldı diyor.
Lütfen usta skriptlerler yardım ben yapınca hep error veriyor hem bi çok kişi bu skripti arıyor hem herkeze fayda olur :)
----------------
> asdas adli yetkili dsd adli oyuncuyu <sebep ne ise sebep yazıcak> sebebinden susturdu!
> Süre: süre kaç ise süre yazıcak
----------------
Oyuncu susturulunca başka bir yetkili aynı kişinin mute süresi bitmeden yine mute atarsa Bu oyuncu zaten <susturma sebebi> yüzünden <susturma süresi> susturulmus! uyarisi gelicek
Mute atılınca konuşmaya çalışınca;
Susturuldun! <kaç süre susturuldu ise> saniye susturuldun!
Her konustugu zaman mute süresi bitene kadar bu mesaj gelicek ama mesela 100 saniye mute attık 10 saniye sonra konuşmaya çalışırsa 90 saniye kaldı diyicek.
/m /tell /msg gibi komutları kullandıgı zaman;
Susturuldugun icin ozel mesaj komutlari kullanamassin! Uyarisi gelicek
ve essentials'ın mute sini istemiyorum skript ile mute istiyorum bide;
/unmute <oyuncu>
----------------
> asdas adli yetkili dsd adli oyuncunun susturulma cezasini kaldirdi!
----------------
Forumda büssürü vardır ama biri 10 biri 20 hata veriyor ve 100 saniye mute atılınca 10 saniye sonra yazınca 90 saniye kaldı demek yerine hala 100 saniye kaldı diyor.
Lütfen usta skriptlerler yardım ben yapınca hep error veriyor hem bi çok kişi bu skripti arıyor hem herkeze fayda olur :)