Çözüldü [istek] Skript İstegi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dc6638

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Kardeşlerim Skriptle Yapa bileniz var ise paylasın lütfen egg warstaki köylü nasıl yapılır yani coklu ve istedigimiz kadar block ekleme ! o köylü skripti varsa verebilirmisiniz!

sanırım shopkeepers pluginini istiyorsun kendi özel köylünü yapma ? doğru anlamışmıyım :D

kardeş işte shopkeepers gibi lakin eggwarstaki eşya shopu varya çoklu mesela kılıc bölümü taş bölümü zırh bölümü fln onu nasıl bula bilirim
z49lJB.png

COMMANDNpc ve CHESTCOMMANDS İle Yapılıyor Diye Biliyorum

varsa linki atabilirmisin[DOUBLEPOST=1469502133,1469498141][/DOUBLEPOST]editlenmiş onun gibi varsa eggwarsshopunkigibi link atabilirmisin

Kardeşim
kardeşim önce chestcommands ile market yapıp ardından bunu npc oluşturup ona baglayabilirsin kolay

nasıl baglayacagımı söylersen sevinirim!

Bunun plugini paralı arkadaşların dediği turk beleşcilik taktiği :D (şaka yapıyorum) bunun plgsi 15usd 46 45 tl falan onun yerine bedwars gibi bisey yapabilirsin

kardeşim eger bedwars oyunu için özel olarak yapıyorsan benim paketim var onun içinden shop.yml inceleyerek yapabilirsin ama ben ayrı yapmak istiyorum diyorsan anlatayım chestcommand marketini yaptın ardından npc yarattıkdan sonra
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu plugini kullanacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl