_Arda__
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- I_Arda_I
Discord:
_Arda#7514
_Arda#7514
_Arda#7514
_Arda#7514
Ben elinde tutunca ekemesini istemiyorum direkt komutla verilmesini istiyorum /ever Oyuncu diamondsword name lore ench şeklinde istiyorumSorununu pek anlayamadım fakat özel bir eşya vermek için /i diamondsword 1 name:&3Deneme lore:&3Deneme komutunu kullanabilirsin isim ve açıklamada boşluk yerine "_" kullanmalısın
Enes?#3565
Zaten elinde tuttuğunda değil direkt komutu girdiğinde eline geliyorBen elinde tutunca ekemesini istemiyorum direkt komutla verilmesini istiyorum /ever Oyuncu diamondsword name lore ench şeklinde istiyorum
_Arda#7514
Boyle diyorZaten elinde tuttuğunda değil direkt komutu girdiğinde eline geliyor
Enes?#3565
AliAlma#8957
Eşyayı Elinde tutmalısın diyor, birde öyle deneBoyle diyor
Akiserius
command /eolustur [<item>] [<text>] [<text>] [<number>] [<text>] [<player>]:
trigger:
give a arg-1 named "arg-2" with lore "arg-3" of arg-4 arg-5 to arg-6
stop
_Arda#7514
Hata veriyorMerhaba anladığım kadarıyla isteğiniz bu;
Kod:command /eolustur [<item>] [<text>] [<text>] [<number>] [<text>] [<player>]: trigger: give a arg-1 named "arg-2" with lore "arg-3" of arg-4 arg-5 to arg-6 stop
çalışıp çalışmıycağını denemedim eğer sıkıntı olursa sağdaki profilimdeki discord adresimden (Akiserius#1871)den ulaşırsan daha detaylı yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Forumlar...
Saygılarımla...
Akiserius
Boşlukları ayarlayıp öyle deneyin buranın kod sisteminden onu yapmak zor oluyor.Hata veriyor
_Arda#7514
pek bilmiyorum boşlukları burdan ayzabilirmisin?Boşlukları ayarlayıp öyle deneyin buranın kod sisteminden onu yapmak zor oluyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!