istek plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonQS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
elinde antibotdeluxe plugini olan atabilirmi skypeden veya özelden

elinde antibotdeluxe plugini olan atabilirmi skypeden veya özelden

Hocam Şakamısınız ? AntiJoinBotDeluxe Ücretli Bir Plugin Ve Fiyatı Bildiğim Üzere 30 TL Kimse Aldığı Plugini Size Ücretsiz Vermez BENCE

Hocam Şakamısınız ? AntiJoinBotDeluxe Ücretli Bir Plugin Ve Fiyatı Bildiğim Üzere 30 TL Kimse Aldığı Plugini Size Ücretsiz Vermez BENCE
30 TL mi Oldu mu O Kadar :D En Son 10 TL idi Hatta 9.80 liydi :D Harbiden Olmuş 7.49 Euro :D

Kardeşim ben 36 tl ye aldım istersen verebilirim.

40 TLye bir arkadaş kitledi bana, Sunucuna hiç bot atamazlar vb diye sonra aynısını spigotta 7 euroya görmüştüm :) İstersen 10 TLye verebilirim...

Bot kapatmanın bir çok yöntemi var zaten sunucularınıza türklerden başkası girmediği için global bir server değilde sadece tr sw oldugu için authme kısmından sadece tr lokasyondan giren oyuncuları aktif edebilirsin bu sayede sadece türkiye üzerindeki ip adresleri giriş yapabilir 2. bir yöntem ise site kayıt ettirme bunlar bilindik birşey madem para harcıyacaksın sunucun için onuda hile koruma pluginlerine harcıyabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl