Bulundu [İSTEK] Oyuncu Komut Takip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edonda123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir şey istemek istiyorum. Geçen bir serverda gördüm. Çok beğendim. Hemen konuya geçeyim. Mesela oyuncu bir komut yazıyor diyelim ki /gamemode 1 yazıyor. Moderatörde bu gözüküyor.

Oyuncu ekranı:
Buna yetkiniz yok!

Moderatör ekranı:
<oyuncuismi> issued command [/gamemode 1]

Umarım anlamışsınızdır. Yapabilrseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Plugini vardı bulabilirsem yazarım.

Kod:
On Command:
    Loop Players:
        if Loop-Players has Permission "Bak Hayırdır ?":
            Send "%command%" To Loop Players

Sadece gamemode için mi yoksa istediğin başka komutlar da var mı. Her komut için olursa mod ekranı hep o mesajla dolar. Ve lag yapar. Ama her komut için istiyorsan
Kod:
On Command:
    loop players:
        if loop-player has permission "bak.mod":
            send "&c%loop-player% &7adli oyuncu &c%command% &7komutunu kullandi!" to loop-player
Yukardaki komutu kullanabilirsin. TheGaMeLiFe_HD nin komutu ile ayni sadece mesajı düzenledim permi değiştirdim :D
Eğer belli komutlar içinse istediğin komutları yaz yardım ediyim

Guzel skript benziyo bende kullanacagim

ama bunun sayesinde chati hiç takip edilemez :s panelden bakmak varken :D bana göre gereksiz :)

Sadece gamemode için mi yoksa istediğin başka komutlar da var mı. Her komut için olursa mod ekranı hep o mesajla dolar. Ve lag yapar. Ama her komut için istiyorsan
Kod:
On Command:
    loop players:
        if loop-player has permission "bak.mod":
            send "&c%loop-player% &7adli oyuncu &c%command% &7komutunu kullandi!" to loop-player
Yukardaki komutu kullanabilirsin. TheGaMeLiFe_HD nin komutu ile ayni sadece mesajı düzenledim permi değiştirdim :D
Eğer belli komutlar içinse istediğin komutları yaz yardım ediyim
Yok hayır sadece oyuncunun yazdığı her komut moderatörün ekranında oyuncu bu komudu yazdı diye gözükecek bu tüm komutlar içinse evet bu skript işe yarar teşekkür ediyorum

Yok hayır sadece oyuncunun yazdığı her komut moderatörün ekranında oyuncu bu komudu yazdı diye gözükecek bu tüm komutlar içinse evet bu skript işe yarar teşekkür ediyorum
Önemli değil :)

Güzel

on command:
if {commandlook} is "true":
loop players:
if loop-player has the permission "xkmbg.see":
send "&8[&eSystem&8] &2%player% &7issued command &8[&e/%full command%&8]" to loop-player

command /commandlook [<text>]:
aliases: cl, cmdl
permission: komut.gor*
trigger:
if arg 1 is not set:
send "&cUsage: /commandlook <on|off>"
if arg 1 is not "on" or "off":
send "&cUsage: /commandlook <on|off>"
if arg 1 is "on":
set {commandlook} to "true"
send "&8[&eSystem&8] &7CommandLook is &aenabled&8."
if arg 1 is "off":
set {commandlook} to "false"
send "&8[&eSystem&8] &7CommandLook is &cdisabled&8."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BUYRUN ÜSTTEKİ SKRİPT GAYET İYİ ÇALIŞIYOR /cmdl on yazarsanız oyuncuların herşeyini takip edersiniz /cmdl off yazıncada kapatırsınız.
skript benimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl