(İSTEK) Lag Yapmayan, En İyi Hack Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZeusPro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.944
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZeusPro

>> Pluginer & Skripter
Elmaslar
28

Discord:

ZeuLeg#0962

Merhaba Sevgili Forum Üyeleri.

Kendi serverim için hack plugini lazım. Serverim 5 aydır açık. Minesecure pluginini kullanıyordum. Oyuncuları durduk yere NoSwing vb. sebeplerden atıyor.

Sizlerden isteğim LAG YAPMAYAN, EN İYİ HİLE KORUMA PLUGİNİ.

Ücretli olmazsa güzel olur.

öncelikle merhaba, kendi sunucumda kullandığım AAC pluginini öneriyorum iyi forumlar.

Eklentiler kolay kolay gecikmeye neden olmaz. Merak etme o yüzden. Ücretsiz diyorsan,NCP öneririm. Onun yanında,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
var.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Ücretsiz sunucunda bulundurduğun her hack plugini istediğin beklentiyi karşılayamaz. Kick, Ban, gibi sorunlarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden tavsiyem sunucunun gelirinin bir kısmınıda pluginler için kullanman.

Aylığı zor yetişiriyoruz. Pluginler vb. de 5 tl olsa fln alırızda 50 tl 100 tl

AAC pluginini özelden verebilirmisin.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

2 Hack pl si fazla gelmez mi. Hatada verebilir
Ben sunucum için 2 tane hile koruması kullanıyorum, bir sıkıntı olmuyor. İyi bir sunucu açacaksan paraya kıymalısın.

Ben sunucum için 2 tane hile koruması kullanıyorum, bir sıkıntı olmuyor. İyi bir sunucu açacaksan paraya kıymalısın.
Dediğim gibi aylığı vip satarak vb biraz zorlanıyoruz öderken. Plugin için harcayacak para kalmıyor:/

konu güncel

HALEN HACK KORUMA PLUGİNİ BULAMADIM. AAC pluginini paralı alıp deneyen arkadaşlarıma sordum. lag yapıyormış.
Eklentiler kolay kolay gecikmeye neden olmaz. Merak etme o yüzden. Ücretsiz diyorsan,NCP öneririm. Onun yanında,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
var.
2 pl yide denedim hackın yarısını engelliyo yarısı çalışıyor.
chata fazla mesaj atıyor hem.

Paralı Veya Ücretsiz LAG YAPMAYAN EN İYİ HACK KORUMA PLUGİNİNİ SÖLEYEBİLİRMİSİNİZ ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl