Çözüldü İstek : Kolay değildir heralde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trex79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trex79

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Değerli Skript Coderleri 1 isteğim var
Serverde online olan kişiler ./çevrimiçi yazdığımda bi menü gelecek ve içinde tüm online olanları gösterecek ve birinin kafasına tıkladığım zaman bi menü daha gelecek ve içinde şunlar yazacak "Ban,Kick,Mute,Yanına Çek.Yanına Git,Öldür,Spawna At, Öldürme/Ölüm istatiği ,Fly,Gamemode,Eşyalarını Sil" yazacak içinde.

bununki menülü değilki

discord kullanmıyorum

olur ben size özelden atayım skypemi

buyur ben kullanıyorum ./çevrimiçi yazarak çevrimiçi kullanıcıları görebilirsin ayrıca menülü 2. isteğini yapamadım.

Kod:
command /çevrimiçi:
    trigger:
        open chest with 6 rows named "&8» &9Çevrimiçi Kişiler" to player
        wait 2 ticks
        set {_sayi} to 0
        loop all players:
            format slot {_sayi} of players with skull of loop-player named "&7%loop-player%" with lore "%loop-player's display name%" to close
            add 1 to {_sayi}

bana o lazım işte :D
buyur ben kullanıyorum ./çevrimiçi yazarak çevrimiçi kullanıcıları görebilirsin ayrıca menülü 2. isteğini yapamadım.

Kod:
command /çevrimiçi:
    trigger:
        open chest with 6 rows named "&8» &9Çevrimiçi Kişiler" to player
        wait 2 ticks
        set {_sayi} to 0
        loop all players:
            format slot {_sayi} of players with skull of loop-player named "&7%loop-player%" with lore "%loop-player's display name%" to close
            add 1 to {_sayi}

2.MENÜ İSTEĞİNİ YAPABİLİRİM :)

Hayır parayla değil orco ile özelden konuşuyoruz v1 admin menü skripti var zaten fakat ben onunla v2yi çıkaracam orco yapıcak ben geliştireceğim. parayla değil :=))

Parayı napıyım ben tabiikde free

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl