Çözüldü [ISTEK] Faction Özel Edit Plugin Paketi Lazım Acil Destek !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Claures
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claures

Amirim?
Elmaslar
409
Minecraft
allyemir_0

Discord:

AliEmirBoztas#8203

Arkadaşlar Bana Faction Plugin Paketi Lazım Acayip İyi Birşey Olması Lazım Birazda Rütbe Olcak . 13 Tane Falan rütbe olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun yapacaklara ben söylicem kabul ederlerse forumdaki iyi pluginerler yardımcı olun lütfen. Yapabilen Faction Yanına Skyblockta Yapabilir Mi ? Arkadaşlar İçinde İyilik Olan yapsın lütfen çok yardıma ihtiyacım var çok ama çok yardıma hemde

Birde Son zamanlarda bir skript var moda olmuş herkes ücretli satıyor Demir , Elmas , Altın Spawneri Ve Level artıyor bendede var ama level artmıyor.

lütfen bunları yapabilecek biri skype : aliemirboztas

Kimsenin size "özel acayip iyi" bir eklenti paketini bedavaya yapacağını sanmıyorum.

50 TL'ye @Touch My Lantern 'den alabilirsin plugin paketini ( fiyat yanlış ise kusura bakmayın ) . Kimse ücretsiz yapmaz...

Faction paketlerim 75 TL'den başlıyor, ayriyetten aşırı yoğunum malesef arkadaşa yardımcı olamayacağım.

Özel bulamazsın ama bulacaksın en iyisi olarak bunu bulabilirsin "IrfanNW faction plugin paketi"

ben hayır için yapabilirim sadece sunucuda bana yetki verirsen yaparım :) iyi forumlar

Serverinde Pluginer + op verirsen yaparım 3 gün sonra sebep memleketteydim 3 gün sonra gelicem eğer istersen skypem : live:rotasizhd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl