Bulundu [İSTEK] Disguise Rank ve Disguise Skin Skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iRommy

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
iRommy

Discord:

iRommy#0946

Merhaba sayın forum üyeleri, sizden bir isteğim olacak.Kısa konuşmak istiyorum disguise rank ve skin skripti.
İletişim için discord: iRommy#0946

Skriptler Sunucuyu Kastırır, Oyüzden Enaz Skript Kullanmalısınız Ama yinede internette araştırabilirsiniz...
Çok yanlış söylüyorsunuz, Skriptler düzgün kodlandığı zaman Sunucuyu kastırmaz bir Plugin yerine kullanmak yerine aynı Packetleri & Değerleri sunucuya gönderir aynı dediğim Skript kodlanmasına göre değişir, Kısaca 3-5 Skript kurarsan Skript eklentisi daha çok Packet gönderir sunucuya ama tek tek Eklenti olarak kurar iseniz aynı packetleri tekrar gönderir.

Lag benim için sorun yaratmaz.

Çok yanlış söylüyorsunuz, Skriptler düzgün kodlandığı zaman Sunucuyu kastırmaz bir Plugin yerine kullanmak yerine aynı Packetleri & Değerleri sunucuya gönderir aynı dediğim Skript kodlanmasına göre değişir, Kısaca 3-5 Skript kurarsan Skript eklentisi daha çok Packet gönderir sunucuya ama tek tek Eklenti olarak kurar iseniz aynı packetleri tekrar gönderir.
ya biliorum biliorum ama aga şu açıdan bak onun bunun gibi düzgün yapan adam az aga

Hala istediğiniz disguise, disguise rank skript'ini bulamadıysanız discordum bbariskayii#1877 yazarsanız verebilirim (Eğer kimseyle paylaşmıcaksanız skript'i yazabilirsiniz"

Discord böyle birisini yok diyor, doğru yazdığınıza emin misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl