Bulundu --ISTEK-- CratesPlus Tarzı Plugin / SkyBlock FeatherBoard --ISTEK--

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba Degerlı MC-TR Uyelerı

Başlıkta Belirttigim Gibi CratesPlus Tarzı ama Baska Bir Kasa Acma Plugini Istıyorum..

DIKKAT : Bana Spigot - Bukkıt Lınk Vermeyin Forumda Paylasılan Plugın Paketlerinin Bırınden Alıntı Yapmak Istıyorum..

Aynı Sekilde FeatherBoard Paralı Bır Plugın Dıye Bılıyorum.. Forumda Paylasılmıs Olan SkyBlock Sunucularını Bırınden Alıntı Yapacam..

Bana Güzel Paketler ve Plugınler Önerin
Tesekkur Ederım

IYI FORUMLAR

CrazyCrates'i şiddetle tavsiye derim. Featherboard'tan kastınız config dosyasını istiyorsunuz ?

Forumda paylaşılan Featherboard'lar eski "Sürüm" sunucunuza yüklerseniz zaten bir ton "Lag" ile karşılaşacaksınız. En iyisi "Featherboard'ı" satın almanız. Şunuda ekleyeceğim "CrazyCrates" Sandık pluginleri arasında en sevdiğim kullanımı kolay.

Elimde Title manager plugini var
Şuan Tablist işi görüyor scoreboard kapalı tutuyorum acaba yeni bir Featherboard mı alayım yoksa TİTLEMANAGER yeterlimi birde Title manager da ada levelini nasıl gösterecem ??

Elimde Title manager plugini var
Şuan Tablist işi görüyor scoreboard kapalı tutuyorum acaba yeni bir Featherboard mı alayım yoksa TİTLEMANAGER yeterlimi birde Title manager da ada levelini nasıl gösterecem ??
{askyblock_island_level} Yazarsan olacaktır.

"Featherboard" almanı tavsiye ederim. Gerçekten yararlı bir "plugin" ama yinede sen bilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl