Çözüldü İstediğiniz Skript'ler var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis bi sunucuda görmüştüm skript olup olmadığını bilmiyorum lama veya inek geliyor canı 1000 felan oyuncular vurdukça elmas demir vs düşüyor ama ölmesi zor baya öldükten sonra tüm oyunculara kasa anahtarı dağıtılıyor böyle bişi varmı elinde ?
Yaparız :-)

Sunucuda 10 dk kalan kişilere 2 sc vercek sc verme komutu scadmin give 2 bu hep tekrarlancak
Eğer kullandığınız sc skript ise variable verme şansınız var mı acaba?
plugin ise plugin verir misiniz?

essentials skripti

Bir rulet skripti güzel olurdu.

Bir rulet skripti güzel olurdu.
Merhaba, önerin için teşekkür ederim ilk defa duyuyorum altta ki konuda olan skript gibi mi?

Merhaba, önerin için teşekkür ederim ilk defa duyuyorum altta ki konuda olan skript gibi mi?
Evet.

Rulet Sistemi olabilirse güzel olur. /Rulet yatır miktar ve /rulet komutlarının olması kâfi olan bir sistem.Simple bir sistem yani.

İşlevsel bir rapor skripti bir kullanıcıyı raporlayınca yetkililere mesaj gitsin

soru cevap skripti arıyorum uzun zamandır. Sohbette ve oyun ekranında tarihsel sorular olucak mesela 2. dünya savaşı hangi yıl başladı diye. Doğru cevaplayana ödül veya coin vericek gibi.

Rulet skripti yapılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl