İstanbul'da yaşanan patlama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beylerbeyi

Emekli
Elmaslar
57

Discord:

Aydın#8520

Yaklaşık yarım saat önce İstanbul şehrinde yaşanan patlama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Allah bu mahlukatların cezasını versin.​

:(İnşallah kökleri kurur.

Bunu yapanların ben burdan neyse küfür etmicem.
#terörülanetliyoruz

Yaklaşık yarım saat önce İstanbul şehrinde yaşanan patlama hakkında ne düşünüyorsunuz?
Allah bu mahlukatların cezasını versin.​
Allah bunlara fırsat vermesin insallah
Allah yar ve yardımcımız olsun
#TerörüLanetliyoruz...

Üsküdar'da oturuyorum. Ve bir ses gelmişti. Böyle etrafa bakındık, patlama falanmı oldu diye düşündük. Evet, düşüncemiz doğru çıkmış. Keşke çıkmasaydı...

Hayatımız bombalı saldırı olmuş neden niçin neden oluyor bu saldılar ? her ay şehit vermek zorunmıyız her gün şehit vermek zorundamıyız ? 12(2015) ekimde büyük saldırıyla basladılar ? belki patlatmasalar ? belki canlı bombalar vurulsa ? vurulsa belki arkası'da gelmiyecekti Ocak-Şubat ayında patlatılan bombalarda devamını getirdiler , yüzlerce şehitimiz şehitlik şerbetini içti ? 5 Ay durdu dedik ama yine durmadı "27 HAZİRHAN" havalimanında 3 ayrı saldırı yapan , kendilerine "DEAŞ "IŞİD" diyenler, bu sefer FETO/PYD girdi ortaya 15Temmuzla , 240 belki dağa fazla şehidimiz var tarihimizin en kanlı darbesini yaptılar , ama yine püskürtenler "MILLET" oldu , 20 oğustas "14" yaşındaki çocuk bir futbolcunun formasını giyip , düğünde patlatması ? tamam "30" anlarim ama "14" ne'ya , 50 şehit 50 can , ölmek bu kadar kolaymı ? canları sıkılınca bizle oyun oynuyormuş gibi bomba patlatiyorlar , aha "29" Can şehitlik mertebesine ulaştı , Bunlar benim piskolojimi bozdu , miting oluyor yaşadığım yerde , polisler 4 otobüsle gelmişler
sanki bomba patlicak gibi korkuyorum , ve ne kadar dua biliyorsam okuyorum , suruçu unuttuk eylem yaparken içinde patlıyan canli bomba , onlari'da unutmamalıyız , şehitlik bu kadar kısa deil ama yazımızbu kadar

KENDINE "PKK,DEAŞ/IŞID,PYD/FETO" dıyenlerin allah toplu bleasını versın , onlarin *

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl